1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2021 22:12

Φινλανδία: Χαμόγελα για την Καλανταρίδου στην πρεμιέρα της με την OrPo

Με το δεξί ξεκίνησε η Αλεξία Καλανταρίδου την περιπέτεια της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη χιονισμένη Φινλανδία. Η διεθνής Κατερινιώτισα ακραία πέτυχε έξι πόντους και οδήγησε την OrPo στο πρωτο της εντός έδρας παιχνίδι στην πόλη Οριβέσι, να επικρατήσει 3-0 (25-18, 25-17, 25-19) κόντρα στη Wovo που βρίσκεται στην 10η θεση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι αφορούσε την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη νίκη αυτή η Orpo, ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έχοντας όμως 4 ματς λιγότερα. Στην κορυφή με μόλις 1 ήττα και 41β σε 15 ματς βρίσκεται η πολύ δυνατή Κανγκασάλα. 

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την 4η σερί νίκη της ομάδας του, δήλωσε ο έλληνας τεχνικός της Οrpo, Σωτήρης Γκότσης, o οποίος μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος για την καθαρή νίκη και τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Παίξαμε καλά σε κάθε τομέα, παρόλο που το προηγούμενο παιχνίδι μας ήταν πριν ένα μήνα, στις  6/12. Ας ελπίσουμε ότι το κοινό θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ