1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2021 15:17

Στην Ουγγαρία με την φανέλα της DVTK επέστρεψε η Έλενα Κουντουρά

Στην Ουγγαρία με την φανέλα της ουραγού DVTK επέστρεψε και πάλι η Έλενα Κουντουρά, μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Πρόκειται για την τρίτη αθλήτρια, μετά την Κωνσταντίνου στην Μπεκέσκαμπα και την Γιώτα στην Βάσας, που θα αγωνιστεί στο φετινό Ουγγρικό πρωτάθλημα.

H 29χρονη (1μ90) πασαδορος που αποχώρησε από την Ένωση μετά την συνέχιση του lock down στην χώρα μας, βρίσκεται στην πόλη Μίσκολτς, έδρα της νέας της ομάδας από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις

Για την αγωνιστική αξία της Κουντουρά ο τεχνικός της DVTK, Σάντορ Τόμας, σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ομάδας « Ξέρει καλά το ουγγρικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίστηκε εδώ στην σεζόν 2016/17, στην ομάδα του Βάσας, με την οποία κέρδισε δύο ασημένια μετάλλια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Πριν ξεκινήσουμε επαφές μαζί της, μίλησα με τον πρώην προπονητή της στη Βάσας, τον Ζόλταν Γιοκαϊ ο οποίος είπε τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Πάντως έφτασε στην DVTK σε καλή κατάσταση από την ΑΕΚ.» υποστήριξε ο Τόμας.

Αγωνιστικά η DVTK βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος χωρίς νίκη σε 10 αγώνες, και ελπίζει με την Κουντουρά σε μια επανεκκίνηση για να μπορέσει να πετύχει την σωτηρία της. Η πρεμιέρα της νέας χρονιάς, είναι προγραμματισμένη στις 23 Ιανουαρίου ενω απομένουν τέσσερις αγώνες για την λήξη της κανονικής περιόδου, αλλά και εκεί είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσουν οι αγώνες την συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα για την έξαρση της πανδημίας.

 Η Κουντουρά εχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε Ευρυάλη, Ηρακλή Κηφισιάς, δύο φορές στον Παναθηναϊκό, ΑΕΚ Λάρνακας, Λουκέρνη (Ελβετία), Βάσας (Ουγγαρία),Ζεσάρ (Ελβετία), ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ