1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2020 23:48

Στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται η Στουτγκάρδη της Αθηνάς Παπαφωτίου (vid)

Με αισιοδοξία και μεγάλη ανυπομονησία περιμένει η Αθηνά Παπαφωτίου το ντεμπούτο της στην διοργάνωση του Τσαμπιονς Λιγκ. Η διεθνής μας πασαδόρος θα πάρει μέρος με την ομάδα της Στουτγκάρδης στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη, με γηπεδούχο την Τουρκική Εκσασίμπασι και τις ρωσικές Ντιναμό Μόσχας και Λοκομοτίβ Καλίνινγκραντ και στόχο είναι η κατάκτηση μία από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν προβάδισμα πρόκρισης στην οκτάδα.
Για την δύσκολη πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Γερμανίας αύριο στις 8/12 κόντρα στην γηπεδούχο Εκσασίμπασι, τις προοπτικές πρόκρισης στην 8αδα, την πορεία του συλλόγου στην Μπουντεσλίγκα, την αποχώρηση του Γιάννη Αθανασόπουλου αλλα και τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid-19 στο βόλεϊ, σχολίασε στα ελληνικά σε ένα τετράλεπτο βίντεο η διεθνή μας μαέστρος, στην επίσημη σελίδα της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Απολαύστε την:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ