Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2020 13:33

Παρουσίασε τους παίκτες της η Αμρισβίλ του Ντίμα Φιλίποφ: «Είμαι χαρούμενος στην Ελβετία»

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο σερβίς του Ελβετικού πρωταθλήματος, η Αμρισβίλ του Ντίμα Φιλίποφ σε μία λαμπρή εκδήλωση παρουσίασε τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αντίστροφα μετράει για το επίσημο ντεμπούτο του στην Ελβετία ο διεθνής πασαδόρος Ντίμα Φιλίποφ, με το πρώτο σερβίς να είναι προγραμματισμένο για τις 3 Οκτωβρίου στην έδρα της Νάφελς, πρώην ομάδα του Θάνου Μαρούλη και του Νίκου Παπαγγελόπουλου.

Ένας από τους λόγους που ο Φιλίποφ δέχθηκε την πρόταση της Αμρισβίλ είναι και το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αμρισβίλ κληρώθηκε στον Ε' όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι αγώνες του θα γίνουν στην έδρα της με αντιπάλους την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ από την Λευκορωσία και την Γκρίνγιαρντ Μάασεϊκ από το Βέλγιο. Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 6-9 Οκτωβρίου.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που είμαι στο Αμρισβίλ. Η ομάδα έχει τρομερή οργάνωση, οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον σύλλογο κάνουν τα πάντα για να σκέφτεσαι μόνο το βόλεϊ. Εμείς ξεκινάμε το Σάββατο το πρωτάθλημα και αμέσως μετά θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την ομάδα. Το κλίμα είναι φανταστικό, δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για κάποια παιδιά, καθώς αρκετοί είχαν να παίξουν από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας» δήλωσε στο volleynews.gr ο Ντίμα Φιλίποφ.

Σχετικά άρθρα