1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2020 00:17

«Άστραψε και βρόντηξε» η Βασιλαντωνάκη στην παρουσίαση της από την Μπουγιούκσεχιρ (vid)

Μέσα από… «βροντές και κεραυνούς», η Τουρκική Μπουγιούκσεχιρ (Aydın Büyükşehir Belediye Spor), ανακοίνωσε και επίσημα από την επίσημη σελίδα της, την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η μετακίνηση της διεθνής 24 χρονης ακραίας στην ομάδα του Αϊδινίου, ήταν θέμα χρόνου όπως σας είχε πληροφορήσει και το Volleynews.gr αλλά είχαν γραψει και τα Ιταλικά σάϊτ που είχαν αναφορές για το νέο σταθμό της καριέρας, της σπουδαίας ελληνίδας παίκτριας.

«Το πρωτάθλημα τελείωσε, η μεταγραφές ξεκίνησαν. Καλώς ήρθες Ανθή», υποδέχτηκε η διοίκηση του Τουρκικού συλλόγου την Ανθή και παράλληλα της αφιέρωσε και ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Ο σύλλογος του Αϊδινίου που λόγω της πανδημίας και διακοπής του πρωταθλήματος , τερμάτισε στην έβδομη θέση της του πρωταθλήματος, θα είναι η πέμπτη ομάδα που θα αγωνιστεί η Βασιλαντωνάκη στο εξωτερικό, μετά τις Κονελιάνο, Μπούστο Αρσίζιο, Φιλοτράνο και Γαλατασαράι.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ