Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2020 23:27

Challenge Cup: Περιπέτεια στον αέρα για Καλμαζίδη, Χιμένες

Του Δημήτρη Τυχάλα - sportsfeed.gr:  Η αποστολή της εσθονικής Σααρέμα, στην οποία είναι προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης κι αγωνίζεται ο Χαβιέ Χιμένεθ πέρασε μια μεγάλη λαχτάρα ταξιδεύοντας για την Ισπανία.


Η Σααρέμα αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ στην Ισπανία την Αλμερία στον επαναληπτικό προημιτελικό του Challenge Cup (είχε χάσει με 3-2 εντός έδρας) και η αποστολή θα ταξίδευε αεροπορικώς από την Ρίγα για τη Μάλαγα κι από εκεί οδικώς για την Αλμερία.

Ωστόσο μετά από 2.5 ώρες πτήσης κι ενώ το αεροπλάνο βρίσκονταν πάνω από τη Γαλλία ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος με το αεροπλάνο να παίρνει μια μικρή στροφή ωστόσο γρήγορα ανέκτησε την ισορροπία του.

Όπως αποδείχθηκε σταμάτησε να λειτουργεί η μία από τις μηχανές του αεροσκάφους, με τους πιλότους να αλλάζουν άμεσα πορεία (ήταν κοντά στα Ισπανικά σύνορα) και να κάνουν αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπορντό.

Εκεί τους περίμεναν οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα, ωστόσο η προσγείωση έγινε ομαλά και δεν χρειάστηκε να παρέμβουν. «Δεν θα έλεγα ότι υπήρχε πανικός, αλλά ανησυχία και άγχος μέχρι να προσγειωθούμε» μας είπε ο Έλληνας τεχνικός λίγο πριν αυτός και η ομάδα του επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που έστειλε η εταιρία προκειμένου να τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους.

Πηγή: http://sportsfeed.gr