Εκτυπώστε τη σελίδα
28-12-2019 18:42

Η Όλγα Στράντζαλη αποχαιρετά το 2019 με άλλο ένα βραβείο MVP: «Ήρθα στην Πολωνία έτοιμη από το ευρωπαϊκό»

Οι εμφανίσεις της με την Εθνική γυναικών στην Άγκυρα και στην Βουδαπέστη για το ευρωπαϊκό γυναικών, μας προϊδέασαν ότι θα... βγάλει μάτια στη δεύτερη σεζόν της στη Πολωνία.

Λίγους μήνες μετά, με τη φανέλα της Λεγκιονόβα Λεγκιονόβο αυτό επιβεβαιώθηκε, πραγματοποιώντας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της και ήδη στις ατομικές της διακρίσεις μετράει τρία βραβεία MVP, την κορυφαία παίκτρια τον Οκτώβριο και την έκτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Όλγα Στράντζαλη, η οποία μετά από 13 αγωνιστικές οδηγεί την Λεγκιονόβα Λεγκιονόβο σε όλες σχεδόν τις στατιστικές κατηγορίες, με την διεθνή ακραία να αποχαιρετά το 2019 με νίκη με 3-0 σετ επί της Βίσλα, παίρνοντας σπίτι της και το τρίτο φετινό βραβείο MVP.

«Ήταν ευκολότερη η προσαρμογή φέτος γιατί είχα την εμπειρία της περσινής χρονιάς. Ήξερα το πρωτάθλημα και τις περισσότερες αθλήτριες και όλα ήταν πιο εύκολα φέτος. Επίσης άλλο ένα θετικό είναι ότι φέτος έχω το ίδιο προπονητικό σταφ με περσι και ήξερα τι ζητάνε από εμένα και τι περιμένουν. Είναι μια πολύ πιο εύκολη χρόνια απ’την περσινή σίγουρα» αναφέρει η Όλγα Στράντζαλη στο volleynews.gr.

olga mvp

«Ανεβαίνουν οι στόχοι»

Αν και δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, η Λεγκιονόβο σιγά σιγά έβρισκε τα πατήματά της και πλέον βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Λοτζ.

«Η ομάδα αυτή την στιγμή είναι στην 3η θέση μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Όταν ξεκινήσαμε ο στόχος της ομάδας ήταν η εξάδα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτερες και έτσι ανεβαίνουν και οι στοχοι. Στο τέλος της χρονιάς θελουμε να είμαστε στην τετράδα και γιατί όχι να μιλήσουμε και για ένα μετάλλιο».

«Μεγάλο κέρδος το ευρωπαϊκό»

Μετά από 13 αγωνιστικές η Όλγα Στράντζαλη έχει πετύχει 198 πόντους και βρίσκεται στην έκτη θέση, 23 πόντους μακριά από την κορυφή. Στα 23 της η Όλγα Στράντζαλη δείχνει πιο ώριμη από ποτέ, με την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή της.

«Διανυω μια πολύ καλή περίοδο από το καλοκαίρι και μετά και εννοείται πως με έχει βοηθήσει πολύ η Εθνική ομάδα σε αυτό. Όλο το καλοκαίρι προπονούμουν και έπαιζα σε πολύ υψηλό επίπεδο και ήρθα εδώ έτοιμη. Τα καλοκαίρια με την εθνική είναι πάντα ένα μεγάλο κέρδος για εμένα».

olga3

Λόγω των προολυμπιακών τουρνουά που θα ξεκινήσουν στις αρχές Γενάρη, το κενό στα πρωταθλήματα είναι μεγάλο, με την Στράντζαλη να έχει την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές της σε όλο τον κόσμο του Ελληνικού Βόλεϊ για το νέο έτος.

«Θέλω να ευχηθώ στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ το νέο έτος να τους βρει πιο χαρούμενους από το προηγούμενο με υγεία, αγαπη και επιτυχίες. Καλές γιορτές σε ολους».

Τίμος Αθανασόπουλος

Σχετικά άρθρα

  • Μεγάλη πρόκριση για Πολίς και Στράντζαλη στους 8 του Champions League
    Η νίκη της Πολίς κόντρα στη Δυναμό Καζάν ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη ακόμα και αν εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική και με 13 πόντους ήταν καθοριστικός παράγωντας στη νίκη της ομάδας της.
  • Αποχωρεί από το Κούνεο η Στράντζαλη και επιστρέφει στη Πολωνία
    Μετά από έξι μήνες στην Ιταλία, η Όλγα Στράντζαλη αποχωρεί από τη Κούνεο. Η διεθνής ακραία ανακοίνωσε μέσω instagram την αποχώρησή της από την Ιταλική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.
  • Εντυπωσίασαν με το... καλημέρα στην Ιταλία Στράντζαλη και Ζακχαίου
    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν στην Ιταλία για την Κούνεο των Όλγα Στράντζαλη, Κατερίνα Ζακχαίου.
  • MVP με το... καλημέρα η Όλγα Στράντζαλη στην ανατροπή της Λεγκιονόβα
    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2020 για την Όλγα Στράντζαλη και την Λεγκιονόβα Λεγκιονόβο. Με MVP για 4η φορά φέτος την διεθνή ακραία η Λεγκιονόβο έκανε μεγάλη ανατροπή επί της Μπιέλσκο Μπιάλα και με το 3-2 σετ ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πολωνικού πρωταθλήματος.
  • Σε τροχιά πλέι οφ η Λεγκιονόβα με την Όλγα Στράντζαλη οδηγό
    Σε τροχιά πλέι οφ βρίσκεται η Λεγκιονόβα της Όλγας Στράνζαλης, μετά τη νίκη της με 3-1 σετ επί της Ράντομ για το πολωνικό πρωτάθλημα. Για άλλο ένα παιχνίδι η διεθνής ακραία απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με 15 πόντους (13/32 επ., 1 άσσο, 1 μπλοκ, 32% υπ. - 16% άριστες) πρόσθεσε άλλη μία γεμάτη εμφάνιση για την ομάδα της.