1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2013 12:16

ΠΑΣΑΠ: «ΟΤζούριτς είναι ο πιο επιτυχημένος πρεσβευτής»

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του Δημήτρη Τζούριτς:
«Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει  θερμά το διεθνή άσο της ιταλικής Τρεντίνο, Δημήτρη Τζούριτς για τη χθεσινή κατάκτηση του νταμπλ με 3-2 επί της Πιατσέντζα στον τελικό της ιταλικής Serie A και  του εύχεται υγεία και περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον , τόσο σε συλλογικό, όσο και εθνικό επίπεδο.

Ο παρθενικός τίτλος πρωταθλήματος του Τζούριτς στο ιταλικό πρωτάθλημα, που από χθες προστέθηκε σε μία σειρά άλλων προηγούμενων σημαντικών επιτυχιών και διακρίσεων (2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Συλλόγων, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 1 Σούπερ Καπ Ιταλίας κ.α) καθιστούν αναμφίβολα τον 24χρονο διεθνή άσο, ως τον πιο επιτυχημένο πρεσβευτή του ελληνικού βόλεϊ . Παράλληλα όμως με την περηφάνεια και την ικανοποίηση που νιώθουμε όλοι για τη νέα στέψη του Τζούριτς,  η πρόσφατη επιτυχία του Ελληνα άσου "σκορπάει" αισιοδοξία στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει των επικείμενων αγώνων μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ