Εκτυπώστε τη σελίδα
21-04-2019 18:00

Στην Πολωνική Λεγκιονοβία θα συνεχίσει τη νέα σεζόν η Ολγα Στράντζαλη

Στο Πολωνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Λεγκιονοβία (DPD Legionovii), θα συνεχίσει την καριέρα της και τη νέα σεζον, η Ολγα Στράντζαλη συμφωνα με το επίσημο σαϊτ του συλλόγου .

Η 23χρονη διεθνής ακραία, (1μ85) που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της νέας της ομάδας, θα συναντήσει και πάλι τον Ιταλό τεχνικό, Αλεσάντρο Τζιαπίνι, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Πίλα, κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, όταν αποχώρησε, ο Ισπανός ομοσπονδιακός Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Η Λεγκιονοβία που έχει έδρα στην πρωτεύουσα Βαρσοβία, πέρυσι τερμάτισε στην 9η θέση την σεζόν που έληξε και αποφάσισε για τη νέα χρονιά να αυξήσει το μπάτζετ και να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ,  το οποιο θα της επιτρέψει να κυνηγήσει τετράδα.

Για το νέο σταθμό της καριέρας της, η σπουδαία διεθνής, Ολγα Στράντζαλη, δήλωσε στο volleynews.gr«Η Λεγκιονόβια είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο ανεβαίνει, και για πρώτη φορά έχουν στόχους πρωταθλήματος και κυπέλλου και αυτό φαίνεται και απ’ τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Το Πολωνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και πιστεύω πως θα μου κάνει καλό να ανταγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο για ακόμη μια χρονιά.»

Σχετικά άρθρα