1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2013 23:39

Ο Αγκάμεζ αποχαιρέτησε την Αρκάς, αντικαταστάτης του ο Σμιτ, Ούρναουτ αντί Μπράβο

Με το αποχαιρετιστήριο δείπνο που έδωσε απόψε η διοίκηση της Αρκάς σε παίκτες και προπονητές ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ αποχαιρέτησε τον τουρκικό σύλλογο που μέχρι και την τελευταία στιγμή έδωσε γη και ύδωρ για να τον κρατήσει στη δύναμη του. Ο Αγκάμεζ δεν θέλει να μείνει άλλο στο τουρκικό πρωτάθλημα και εξετάζει προτάσεις από την Κορέα, την Ιαπωνία και την Ρωσία. Ο Αγκάμεζ «απογειώθηκε» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία και απολαμβάνει μεγάλης δημοσιότητας και εκτίμησης όχι μόνο στην Αρκάς Σμύρνης που πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος ενώ αναδείχτηκε MVP του τουρκικού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ.

Την θέση του Αγκάμεζ θα πάρει ο Καναδός διαγώνιος Κέβιν Σμιτ που ήταν στην Ίσκρα Οντιτσόβο, ενώ τη θέση του βραζιάνου ακραίου Μπράβο θα πάρει ο σλοβένος Τίνε Ούρναουτ που πέρασε στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2012-13 ήταν στην ιταλική Βίμπο Βαλέντια.

1 σχόλιο

  • Comment Link Jmk Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 00:05 posted by Jmk

    Ο Αγκαμεζ παει ΣΥΡΟ.Λεφτα εχει παρα πολλα.Θελει για μια χρονια, λιγους αγωνες με μια σοβαρη ομαδα. Και στην Ελλαδα τετοια ειναι μονο η ΣΥΡΟΣ.Κρατηστε την ..ειδηση.Ειναι εγκυροτατη, οσες διαψευσεις και αν...βγουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ