1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2019 02:08

Οικονόμου, Γκότσης οδήγησαν την ΟρΠο στον τελικό του φινλανδικού κυπέλλου

Ιστορικές στιγμές ζει η ΟρΠο στην Φινλανδία έχοντας στο τιμόνι της τον Απόστολο Οικονόμου και τον συνεργάτη του Σωτήρη Γκότση καθώς κατάφεραν να οδηγήσαν την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου.

Στον ημιτελικό η ΟρΠο αντιμετώπισε εκτός έδρας την Λίγκα Πλόκι που ήταν το φαβορί. Η ομάδα του Οικονόμου κατάφερε να νικήσει με 3-2 σετ και να προκριθεί στον τελικό αναγκάζοντας 2.000 φίλους της Λίγκα Πλόκι να χειροκροτήσουν ιπποτικά. Η Λίγκα Πλόκι προηγήθηκε 1-0 σετ και 5-4 στο τάι μπρέικ αλλά η ΟρΠο με καλύτερα ποσοστά στην επίθεση και όπλο την άμυνα πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και την πρόκριση για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Χαμεενλίνα που νίκησε την πρωτοπόρο του φινλανδικού πρωταθλήματος Βιέστι με 3-0 (25-21, 25-23, 26-24) και πέρασε στον τελικό.

Η Χαμελίνα είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με δύο αγώνες λιγότερους και θεωρείται το φαβορί στον τελικό αλλά η ΟpΠο έχει αποδείξει πως είναι ικανή για όλα.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για αυτή την επιτυχία. Κάναμε μία μεγάλη υπέρβαση με την πρόκριση στον τελικό και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε ένα από τα φαβορί. Για τους ανθρώπους της ΟρΠο η παρουσία της ομάδας στον τελικό είμναι μεγάλη υπόθεση διότι την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν τη σεζόν 1996-97. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας και τις συνθήκες εργασίας. Στον τελικό το φαβορί είναι η Χαμελίνα αλλά εδώ που φτάσαμε όλα είναι πιθανά. Πρόκειται για ένα τελικό που σίγουρα θα έχει ξεχωριστή ψυχολογία και εκεί όλα μπορούν να γίνουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ