1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2018 15:18

Νίκησε και έρχεται ΜVP ο Πρωτοψάλτης

Aξιζε τον κόπο η άδεια που έδωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στον Θανάση Πρωτοψάλτη για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

 

Ο διεθνής άσσος ήταν κορυφαίος της Φριντρισχάφεν οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 (21-25, 25-19, 25-21, 25-20) εκτός έδρας επί της Νετζχόπερς. Μάλιστα κορυφαίος της γερμανικής ομάδας ήταν ο Πρωτοψάλτης που αναδείχτηκε και mvp του αγώνα (φωτό).  Αυτή ήταν η 8η νίκη της Φριντρισχάφεν στο πρωτάθλημα και έκλεισε την κακή παρένθεση από την ήττα στον αγώνα με την πρωτοπόρο Αλπεν Χάκινγκ με 3-2 σετ.

Η Αλπεν Χάκινγκ έχει 26 βαθμούς και ακολουθούν η Φριντρισχάφεν με 24 βαθμούς, η Λούνεμπεργκ με 23 και η Μπερλίν με 20 και η UV Φρανκφούρτης του Βασίλη Κωστόπουλου που όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Σήμερα ο Πρωτοψάλτης ταξιδεύει για την Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται για τους δύο τελευταίους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ