1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 01:29

Τουλάχιστον ντροπή...

Ο Κερκυραίος διαγώνιος του Παφιακού, Άκης Ασπιώτης, πρόεβη στο παρακάτω σχόλιο στο άρθρο του volleynews.gr "Πως υποδέχτηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού τον Φιλίποφ" και το volleynews.gr το παρουσιάζει αυτούσιο:

 

«Μπαίνω και διαβάζω το άρθρο του κυρίου Λεμονίδη και ξεκινάει κάπως έτσι (Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί των Πειραιωτών στον νυν πασαδόρο του ΠΑΟΚ) Δεν διάβασα πουθενά να κατακρίνει τις βωμολοχίες για έναν αθλητή που φοράει το εθνόσημο σχεδόν 10 χρόνια και έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού για αρκετά επίσης και σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα.. Τουλάχιστον ντροπή σε ένα ντερμπι μεταξύ των 2 μεγαλύτερων ομάδων να προωθεί ο καθένας αυτά τα οποία μόνο μπροστά δεν πάνε το άθλημα.. ακόμα και το site του volleynews δεν είδα να προστατεύει κάπου τον αθλητή.. Ελλαδιστάν στο μεγαλείο σου ..» αναφέρει ο κερκυραίος διαγώνιος.

Το volleynews.gr οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Ακη Ασπιώτη για την τοποθέτηση του. Μας τιμάει ιδιαίτερα το μήνυμα του και μας δίνει την ευκαιρία για να τοποθετηθούμε:

Το volleynews.gr παρουσιάζει όλες τις απόψεις και όλα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά.

Οπως έχουμε γράψει κατ΄ επανάληψη η καφρίλα είναι ανίκητη και κατακριτέα απ΄όπου και αν προέρχεται και κυρίως εις βάρος αθλητριών, αθλητών, προπονητών, διαιτητών, δημοσιογράφων και απλών φιλάθλων...

Ας αναλάβουν κάποτε τις ευθύνες τους αυτοί που πρέπει (φορείς του αθλήματος, διοργανώτριες, συνδικαλιστικά όργανα, διαιτητές και πειθαρχικά) ας ξεχωρίζουμε το βόλεϊ από τις ποδοσφαιρικές κόντρες και το volleynews.gr θα είναι πάντα δίπλα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ