1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2018 14:12

Θάνος Μαρούλης: «Κεφάλι κάτω για να φτιάξω το όνομά μου στην Γαλλία...»

Ο Θάνος Μαρούλης, το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μετά την πολύ καλή πρόταση της Γαλλικής Σεν Κεντέν, ομάδα της Α2, ο έμπειρος πασαδόρος δεν το σκέφτηκε πολύ και συμφώνησε να μετακομίσει στην βόρεια Γαλλία για έναν χρόνο.
Μετά από 1,5 μήνα, ο Μαρούλης ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας, μίλησε στο volleynews.gr για την μέχρι στιγμής παρουσία του στη Γαλλία, για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους της Σεν Κεντέν αλλά και για τις διαφορές με την Ελλάδα.

«Όλα μέχρι τώρα είναι βολικά. Η Σαν Κατά είναι μία μικρή πόλη και βρίσκεται αρκετά κοντά στη Λιλ. Ήρθα στις 20 Αυγούστου για την προετοιμασία και στις 13 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα φιλικά τουρνουά είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την Ελλάδα, καθώς σε μία ημέρα παίξαμε τρία παιχνίδια στα δύο νικηφόρα σετ. Γενικά το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές. Δυστυχώς το ρόστερ μας δεν είναι πολύ μεγάλο, καθώς έχουμε κάποιους τραυματισμούς και ο Αμερικανός που περιμένουμε να έρθει, έχει πρόβλημα με την βίζα» επισημαίνει αρχικά ο Θάνος Μαρούλης.

«Πέρυσι στην Α2 δεν έπεσε καμία ομάδα και η Σεν Κετέν δεν επένδυσε τόσο και έκανε οικονομικό ξεσκαρτάρισμα. Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν, ήρθε νέος πρόεδρος και πλέον η ομάδα έχει απαιτήσεις και έχει αναπτυχθεί. Ο Δήμος της περιοχής διοργάνωσε παρουσίαση του συλλόγου και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να έρθει και να μας στηρίξει. Αυτό που θέλει να φτιάξει ο προπονητής μας, Ντάριο Ντούκιτς, είναι μία ομάδα που πολύ δύσκολα θα την νικήσεις και να δίνουμε το 100% σε κάθε μας παιχνίδι» τονίζει ο 30χρονος πασαδόρος.

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους και τις διαφορές με την Ελλάδα, ο Θάνος Μαρούλης είπε: «Με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου ότι θέλω να γυρίσω. Όλα λειτουργούν τελείως διαφορετικά. Δεν είναι ότι είναι τέλεια, ωστόσο έχω ιδιωτική ασφάλιση από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Γαλλία και είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει και ο ΠΑΣΑΠ στην Ελλάδα. Από το 2004 που είμαι επαγγελματίας είναι η πρώτη φορά που παίρνω τον μισθό μου πριν τελειώσει ο μήνας. Η Γαλλία είναι μία χώρα με καλή αγορά στο βόλεϊ και στόχος μου είναι να κάνω πολύ καλή χρονιά και να φτιάξω το όνομά μου στη Γαλλία. Το κεφάλι κάτω για να δείξω καλά πράγματα και αν μπορέσω να παραμείνω για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Εδώ βρήκα μία εκτίμηση που δεν την περίμενα και αυτό μου αρέσει πολύ...» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ