1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2018 00:33

Η Σκύδρα τίμησε την Όλγα Στράντζαλη για τους άθλους της

Η διεθνής βολεϊμπολίστρια Ολγα Στράντζαλη που ήταν από τις κορυφαίες της Εθνικής γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τιμήθηκε απόψε σε πανηγυρική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας από όπου και κατάγεται ο μπαμπάς της.

Η δήμαρχος της πόλης Κατερίνα Ιγνατιάδου είχε προγραμματίσει την βράβευση της Ολγας για τα μεγάλα κατορθώματα της και μάλιστα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Πρώτα ήρθε η διάκριση στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ όπου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και MVP αθλήτρια της σεζόν 2017-18, ακολούθησε η κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας με την Μπεζιέ, το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς με την Εθνική γυναικών και τώρα και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 ύστερα από 18 χρόνια.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με έχετε στηρίξει και ειδικά την οικογένεια μου στην οποία αφιερώνω αυτή την διάκριση. Εύχομαι όλο και περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ. Ολες οι επιτυχίες είναι προϊόν σκληρής δουλειάς», δήλωσε στο volleynews.gr η Ολγα Στράντζαλη ενώ μας παραχώρησε και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που θα δημοσιευτεί άμεσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ