1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2018 15:19

Συνεχίζει στην Ιταλία η Βασιλαντωνάκη, ανακοινώθηκε από την Φιλοτράνο

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η 22χρονη διεθνής διαγώνια ανακοινώθηκε από την Φιλοτράνο την οποία θα ενισχύσει τη νέα σεζόν.

Η Φιλοτράνο την σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην 11η θέση και υποβιβάστηκε στην Α2 Ιταλίας. Ωστόσο, η Πέζαρο ανακοίνωσε την αποχώρησή της και την μη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1, έτσι η νέα ομάδα της Ανθής έστειλε αίτημα στην Ιταλική Ομοσπονδία για να αγωνιστεί αυτή στη θέση της Πέζαρο. Στην ανακοίνωσή της η Φιλοτράνο τονίζει πως η Ομοσπονδία θα εξετάσει την αίτηση όπως και άλλων ομάδων.

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 με την φανέλα της Νοβάρα, κατακτώντας το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ιταλίας.

Η 22χρονη διαγώνια θα είναι η δεύτερη Ελληνίδα που θα φορέσει την φανέλα της Λαρνίνι Φιλοτράνο μετά την επιτυχημένη παρουσία της Ελένης Κιόση τη σεζόν 2015-16.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ