1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2018 14:00

Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου στο οπλοστάσιο της Εθνικής γυναικών

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες στην Εθνική γυναικών για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μέχρι την προσεχή Κυριακή θα έχει έρθει στην Ελλάδα ο Ισπανός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεζ. Και από την Τετάρτη 16 Μαΐου θα ξεκινήσει η προετοιμασία από το «μηδέν» για το χτίσιμο μίας νέας ομάδας.

Οι μεγάλοι στόχοι του Εθνικού συγκροτήματος είναι το μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη Νορβηγία και την Ουκρανία. Οι τέσσερις από τους έξι αγώνες θα γίνουν τον Αύγουστο στην Ελλάδα και οι δύο από αυτούς στην Ελλάδα. Μάλιστα η αρχή θα γίνει εντός έδρας με το Μαυοβούνιο ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι δύο βασικοί στόχοι δεν θα είναι εύκολοι αλλά τόσο η διοίκηση της ΕΟΠΕ όσο και ο νέος ομοσπονδιακός ποντάρουν πολλά στην επιστροφή των «ξενιτεμένων» και ειδικά της Ολγας Στράντζαλη και της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου. Αμφότερες ολοκλήρωσαν τις σπουδές του στις ΗΠΑ, ενώ η Στράντζαλη κατέκτησε και το πρωτάθλημα στη Γαλλία. Η Στράντζαλη αγωνίζεται ακραία και η Κωνσταντινίδου πασαδόρος και μαζί με την διαγώνια Ανθή Βασιλαντωνάκη που διαπρέπει στην Ιταλία θα είναι το βαρύ πυροβολικό.

Η Αλεξάνδρα Ψωμά που επίσης ανήκε στη μεγάλη ομάδα των Νεανίδων έχει ακόμα ένα χρόνο σπουδές στις ΗΠΑ. Αυτή την περίοδο ο Ισπανός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεζ βλέπει βίντεο και συλλέγει πληροφορίες για τις αθλήτριες που θα επιλέξει, ενώ για ορισμένες που δεν έχει επαρκή στοιχεία δεν αποκλείεται να κάνει και ένα άτυπο τράιαλ όπου θα δοκιμάσει τις δυνατόητες τους.

Προβληματισμός υπάρχει με το θέμα της Αρέτας Κονόμι που ανακοίνωσε και εγγράφως πως θα αποσυρθεί για να γίνει μητέρα και αναζητείται η αντικαταστάτρια της ή κάποια άλλη λύση ανάγκης. Επίσης αναμένεται να γίνει καταγραφή και για τις αθλήτριες που ετοιμάζονται να ξενιτευτούν για σπουδές στις ΗΠΑ αλλά αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί προτίστως τα σωματεία που βλέπουν την δεξαμενή των καλών αθλητριών να αδειάζει επικίνδυνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ