1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2018 16:56

Κουμεντάκης, Φράγκος, Αγκάμεζ και Γκιόν στα τράιαλς της Νοτίου Κορέας!

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Ανδρέας Φράγκος, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ και ο Γκιον Μαρτίνεζ είναι μεταξύ των 37 εκλετών βολεϊμπολιστών που κλήθηκαν να περάσουν από τα τράιαλς του πρωταθλήματος ανδρών της Νοτίου Κορέας που θα διεξαχθούν 8-10 Μαΐου στη Μόντσα της Ιταλίας.

Εδώ όμως προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα. Πως θα προλάβουν να δοκιμαστούν ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο Γκιόν Μαρτίνεζ εάν βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελικοί της Volley League Πάμε Στοίχημα;

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εφόσον χρειαστούν οι πέντε ημιτελικοί και οι πέντε τελικοί το πρωτάθλημα θα τελειώσει οριακά 15 Μαΐου. Μοιραία οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν ένα ακόμα κίνητρο να τελειώσουν γρήγορα τους ημιτελικούς ώστε να ξεκινήσουν νωρίς οι τελικοί.

Συμμετοχή για τα τράιαλς δήλωσαν 92 αθλητές αλλά επιλέχθηκαν οι 37 μεταξύ αυτών οι δύο Ελληνες διεθνείς ακραίοι, ο Κολομβιανός διαγώνιος Αγκάμεζ και ο Ολλανδός ακραίος με βραζιλιάνικη καταγωγή Γκιόν Μαρτίνεζ.

Oι 37 αθλητές που κλήθηκαν να περάσουν τα δοκιμαστικά:

 

Σχετικά άρθρα

  • Η Μόντσα 3-2 τη Μπελογκόριε στον Α΄ τελικό του Τσάλεντζ Καπ με πρώτο Δεληκωστίδη (vid)
    Ανοικτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο τελικό άφησαν η ιταλική Μόντσα και η ρωσική Μπολογκόριε μετά τον πρώτο τελικό που έγινε στη Μόντσα με πρώτο διαιτητή τον Σωτήρη Δεληκωστίδη.
  • Ο Αγκάμεζ επιλέχθηκε πρώτος για τη Νότιο Κορέα!
    Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και μάλιστα επιλέχθηκε πρώτος από τους έξι συνολικά αθλητές που διακρίθηκαν στα τράιαλς που έγιναν στη Μόντσα. Μετά την πρόκριση των έξι παικτών η Γουόρι επέλεξε πρώτη τον αθλητή που ήθελε και αυτός ήταν ο Κολομβιανός διαγώνιος που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό.
  • O Γκιόν Μαρτίνεθ έκανε ταξίδι αστραπή στη Μόντσα
    Ο Γκιον Μαρτίνεθ τίμησε τους νοτιοκορεάτες που τον συμπεριέλαβαν στη λίστα των υπο δοκιμή παικτών για να πάρουν μία από τις έξι θέσεις στις ομάδες για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας αλλά σίγουρα δεν θα είναι μεταξύ των εκλεκτών για την εφετινή σεζόν καθώς δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί σε όλο το πρόγραμμα του διημέρου.
  • Η Όλγα Στράντζαλη στα τράιαλς της Νοτίου Κορέας!
    Μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στην καριέρα της Όλγας Στράντζαλη καθώς το όνομα της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 34 εκλεκτών αθλητριών που θα δοκιμαστούν για τις έξι θέσεις στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Το κάθε συμβόλαιο ξεκινάει από τις 300.000 δολάρια τη σεζόν και ανεβαίνει ανάλογα με τα πριμ και άλλες παροχές, δώρα κλπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ