1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2018 10:42

Ανανέωσε ο Απόστολος Οικονόμου με την ΟρΠο

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Οικονόμου για τη σεζόν 2018-19 ανακοίνωσε η φινλανδική OρΠο.

Η πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Ελληνας τεχνικός, η οργανωτικότητα του αλλά και η άριστη προσαρμογή του ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την διοίκηση του φινλανδικού συλλόγου στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Μάλιστα προχώρησαν και ένα ακόμα βήμα τη νέα σεζόν καθώς συμφώνησαν από κοινού να αποκτηθεί και Β΄προπονητής Ελληνας ο οποίος μάλιστα εργάζεται σε κορυφαία ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν θα ανακοινωθεί το όνομα του.

Η Ορ Πο είχε πολύ καλή πορεία τηρουμένων των αναλογιών και των πολλών τραυματισμών που υπήρχαν και ο Οικονόμου κρίθηκε επιτυχημένος για το τρόπο που διαχειρίστηκε το δυναμικό του ρόστερ.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς την διοίκηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Είμαι πολύ ευτυχής που μπορώ να δουλέψω με έναν καλά οργανωμένο σύλλογο που έχει επαγγελματική ατμόσφαιρα και υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ