1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2017 15:00

Ο Καμπερίδης νίκησε τον Μέλκα

Συγκινήσεις πρόσφερε η 9η και τελευταία αγωνιστική πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του πρωταθλήματος βόλεϊ ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Μεγάλος κερδισμένος ο Παφιακός που παίζοντας εκπληκτικά κέρδισε στο Λευκόθεο τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ.



Η Ομόνοια τον ακολουθεί κατά πόδας μετά τη νίκη της επί της Pokka ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ στο «Σπύρος Κυπριανού», ενώ στο βαρωσιώτικο ντέρμπι μετά από ματσάρα η Ανόρθωση κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ. Εξάλλου, η Αναγέννηση κέρδισε στην έδρα της την Ολυμπιάς Φρ. με 3-0 σετ.

Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018 με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής.

ΑΠΟΕΛ- Παφιακός  1-3 ( 14-25, 17-25, 27-25, 18-25)

Μεγάλη νίκη για τον Παφιακό που κέρδισε μέσα στο Λευκόθεο το ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ και παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη έλεγχε τον αγώνα προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά ο ΑΠΟΕΛ στο τρίτο σετ με αντεπίθεση διαρκείας έκανε τη μεγάλη ανατροπή, μόνο που δεν άντεξε να γυρίσει ολοκληρωτικά τον αγώνα. Κορυφαίοι από τους «μπλε« ήταν οι Οικονομίδης με τα φοβερά σέρβις, ο Τοντόροβιτς και ο Ασπιώτης.  Πλέον οι Παφίτες βλέπουν τον αγώνα με την Parnu στην Εσθονία με στόχο την πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Μέλκας): Χρσοστόμου, Χαλλούμης, Πούλκο, Βερίσιμο, Λούνα, Χατζηπαύλου. Λίμπερο: Παντελή, Χομαγιούν.  Αλλαγές: Φαρχάν, Π. Χρυσοστόμου, Χάσικος.
Παφιακός (Κ. Καμπερίδης): Ευσταθίου, Τοντόροβιτς, Ντίας, Παπαδόπουλος, Οικονομίδης, Ασπιώτης. Λίμπερο: Αντωνόυ. Αλλαγές: Πλατρίτης.

ΑΕ Καραβά-Ομόνοια 1-3 (19-25, 15-25, 29-27, 23-25)

«Ίδρωσε» αλλά πέρασε από τη Λεμεσό η Ομόνοια αφού μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» κατέβαλε την πάρα πολύ καλή Pokka ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» τα έδωσαν όλα  και πήραν το τρίτο σετ. Η Ομόνοια έδωσε τον δικό της ρυθμό στο πρώτο σετ κερδίζοντας το σετ απέναντι σε μια καλή Pokka ΑΕ Καραβά με 25-19 και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Άνετο ήταν το «τριφύλλι» και στο δεύτερο σετ και κέρδισε το σετ 25-15 με συνέπεια να προηγηθεί 2-0 στα σετ. Φοβερό ήταν το τρίτο σετ με την Pokka ΑΕ Καραβά να συνέρχεται και να οδηγεί το σετ στους έξτρα πόντους με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα να κερδίζει 29-27 μειώνοντας σε 1-2 στο σκορ. Το τέταρτο σετ  πρόσφερε ωραίο θέαμα με την Ομόνοια να κερδίζει δύσκολα με 25-23 και να εξασφαλίζει το τρίποντο.

ΑΕ Καραβά (Ντ. Λέτσιεφ): Γκσρσία,  Παναγιωτίδης, Ράμμα, Καρακατσάνης, Ντουγκριαρένκο, Χατζηφιλίππου. Λίμπερο: Αχιλλέως.

Ομόνοια (Γ. Καλματζίδης): Αχ. Πετρακκίδης, Αντωνιάδης, Σιντιμπέ, Γκούζμαν, Μπάγκρεϊ. Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. Αλλαγές: Σαββίδης, Αχιλλέως, Αλεξίου, Αδάμου.

Αναγέννηση Δ.-Ολυμπιάς Φρ. 3-0 (25-15, 25-22, 25-22, 25-22)

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Δερύνειας που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κερδίζοντας την Ολυμπιάς Φρενάρους με 3-0 σετ και ελπίζει για κάτι καλύτερο με τη νέα χρονιά. Η Ολυμπιάς πλέον στρέφει την προσοχή της στα παιχνίδια του νέου έτους για να διεκδικήσει την παραμονή, αλλά και να πάρει τον πρώτο βαθμό. Η Αναγέννηση  ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο σετ και κέρδισε με 25-15 ανοίγοντας το σκορ. Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό με την Ολυμπιάς να τα δίνει όλα, αλλά το σετ κατέληξε στην Αναγέννηση που κέρδισε 25-22 και το σκορ ανέβηκε στο 2-0 σετ. Τα ίδια δεδομένα και στο τρίτο σετ με την Αναγέννηση να κερδίζει 25-22 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Αναγέννηση Δ. (Μ. Παμπακάς): Χριστοφή, Νόσοφ, Καραγιάννης, Γκρόνβιελντ, Στέποβιτς, Κ. Παπαϊωάννου. Λίμπερο: Xρ. Παπαϊωάννου, Κουμής.
Ολυμπιάς Φρ. (Π. Κωνσταντίνου): Στρούγκαρ, Γιανούζοβιτς, Παπέτας, Φιλίπας,Πέτρου, Ζάκου. Λίμπερο: Πρωτοπαπάς.

Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα  3-1 (24-26, 27-25, 25-23, 29-27)

Με τρία σετ να τελειώνουν στους έξτρα πόντους μόνο ματσάρα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα στο Θεμιστόκλειο. Η Ανόρθωση κέρδισε με 3-1, ισοφάρισε την αντίπαλό της στις νίκες με 1-1 και δείχνει να επανέρχεται στο κόλπο της τετράδας. Πλέον η διαφορά «κυανόλευκων» και ερυθρολεύκων» είναι μόλις τρεις βαθμοί, αν και η Νέα Σαλαμίνα έχει οκτώ αγώνες. Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο πρώτο σετ μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων με τη Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει στους έξτρα πόντους με 26-24 και να εξασφαλίζει το προβάδισμα. Άλλο ένα σετ για γερά νεύρα παίχθηκε στο δεύτερο σετ με την Ανόρθωση αυτή τη φορά να κερδίζει 27-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 το βαρωσιώτικο ντέρμπι. Η Ανόρθωση ψυχολογικά ανεβασμένη κέρδισε το τρίτο σετ με 25-23 μετά από πολύ ανταγωνιστικό σετ και ανέτρεψε το σκορ  αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα με την Ανόρθωση να κερδίζει 29 -27 και το ντέρμπι με 3-1 σετ.

Ανόρθωση (Γ. Γιαπάνης): Πελχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς,  Σόρενσεν, Κολάς, Κνέζεβιτς, Μουκασιάν. Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.
Νέα Σαλαμίνα (Αντ. Κωνσταντίνου): Παφίτης, Μπλάνκο, Βανέγκας, Ζηκάκης, Γεωργίου, Κορνιένκο. Λίμπερο: Κοπανάροφ. Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Σιαπάνης.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Παφιακός 24
  2. Ομόνοια (σε οκτώ αγώνες) 21
  3. ΑΠΟΕΛ 16
  4. Νέα Σαλαμίνα (σε οκτώ αγώνες) 16
  5. Ανόρθωση 13
  6. Αναγέννηση Δ. 10
  7. Pokka ΑΕ Καραβά 5
  8. Ολυμπιάς Φρ.0.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ