1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-11-2017 23:58

Κορυφαία του 2017 η Στράντζαλη! (video)

Την μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της κατέκτησε η Όλγα Στράντζαλη που αναδείχθηκε η αθλήτρια της χρονιάς για το 2017 στην περιφέρεια της.


 Η αθλήτρια του πανεπιστημίου του Μαϊάμι,  συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ομάδα της περιφέρειας (ACC)  μαζί με την συμπαίκτριά της, Χάλεϊ Τέμπλετον.  Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι 15 προπονητές του πρωταθλήματος, που δεν μπορούσαν να ψηφίσουν αθλήτρια του Κολλεγίου τους.

Στα 102 σετ που έπαιξε με με τις Hurricanes είχε συνολικά 528 πόντους, 39 άσσους, 42 μπλοκ και είχε μέσο όρο 5.18 πόντους ανά σετ. Καμία άλλη παίκτρια δεν είχε ανάλογο μέσο όρο πόντων,  ενώ με 33 πόντους σε 4 σετ στη νίκη επί του Λουσβιλ στις 20 Οκτωβρίου έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η σεζόν για την Όλγα Στράντζαλη συνεχίζεται με τους Miami Hurricanes, καθώς συμμετέχουν στο 9o NCAA tournament της ιστορίας τους. Πρώτος αγώνας με το κολέγιο του Charleston.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέρτησε η ομάδα των Miami Hurricanes στο facebook την ώρα που ο προπονητής της ομάδας, Κένο Γκαντάρα, ανακοινώνει την διάκριση στην Όλγα.  

636474203901170997

Media

Σχετικά άρθρα

  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • O Oλγα Στράντζαλη MVP και κορυφαία ακραία στην Πολωνία
    Η Ολγα Στράντζαλη βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μαζί με την Εθνική γυναικών για προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά  
  • Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί με πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα»
     Το λογο στη Media day πήραν μετά τον προπονητή Ναράνχο και οι παίκτριες. Απο τις παλιότερες στην Εθνική Γυναικών, η Κατερίνα Γιώτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προετοιμασία στην Πορταριά και αναφέρθηκε στις διαφορές με τα προηγούμενα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
  • Στοv δεύτερο γύρο με... σούπερ Στράντζαλη το Μαϊάμι
    Το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι προκρίθηκε τα ξημερώματα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος του NCAAμετά από τη νίκη του με 3-1 (25-21, 21-25, 25-20, 25-15) επί του Κολεγίου του Τσάρλεστον.
  • Στράντζαλη: «Αναγνωρίζεται η δουλειά τεσσάρων ετών»
    Την καλύτερη περίοδο στην καριέρα της διανύει η Όλγα Στράντζαλη. Η Ελληνίδα ακραία πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα των Miami Hurricanes στις ΗΠΑ, με αποκορύφωμα την ανάδειξη της ως η κορυφαία αθλήτρια της εβδομάδας σε εθνικό επίπεδο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ