1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2017 15:14

Νίκη για να... ξεμπερδεύει θέλει η Δερύνεια του Μέλκα

Μετά από δυο μετακινήσεις τη Δευτέρα στις 20:00 θα διεξαχθεί επιτέλους ο δεύτερος αγώνας των πλέϊ-άουτς (θέσεις 5-8)  μεταξύ PokkaΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Πρόκειται για ένα ντέρμπι αφού οι δυο ομάδες θέλουν μέσα από τη σειρά  να επισφραγίσουν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.
Μετά και τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα των πλέι – άουτς όπου η Αναγέννηση κέρδισε στο γήπεδό της με 3-2 προηγείται με 3-0 στις νίκες και θέλει άλλη μια για να επικυρώσει την παραμονή και να διεκδικήσει την 5η θέση.

Το παιχνίδι της Δευτέρας με βάση την εικόνα αυτού που έγινε στις 03 Μαρτίου θα προσφέρει συγκινήσεις με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά. Η PokkaΑΕ Καραβά θα παλέψει για να πετύχει νίκη που θα οδηγήσει σε παράταση τη σειρά και η Αναγέννηση για να πετύχει το sweep.

Η προσφυγική ομάδα διαθέτει καλό υλικό με έμπειρους και νεαρούς παίκτες (Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Χριστοφή, Χατζηδαμιανού, Λιοτατής) και τρεις αρκετά καλούς ξένους (Ράμμα, Σάντζεθ, Γενούγκτινεν).  Από την άλλη οι «ακρίτες» έχουν μια φοβερή εξάδα (Αχιλλέως, Φιλίπας, Πάντιτς, Μεντούριτς, Ελευθερίου, Πέτρου) και πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις (Θεοδούλου, Σωτηρίου, Κουμής, Ττόφιας).

Οι δυο κόουτς Ντ. Λέτσιεφ (PokkaΑΕ Καραβά) και Γ. Μέλκας(Αναγέννηση Δ. είχαν το χρόνο να δουλέψουν τα πλάνα τους και να παρουσιάσουν πανέτοιμες τις ομάδες τους σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα.

Το παιχνίδι στο «Σπύρος Κυπριανού» θα διαιτητεύσουν οι Α. Κωνσταντινίδης και Μ. Αντώρκας. Επόπτες ορίστηκαν οι Κ. Πυθαρίδης και Γ. Παύλου. Σημειωτές θα είναι οι Ε. Ευαγγελίδου και Δ. Πέτρου.
 

Στοιχεία που ενδιαφέρουν

*Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος αγώνας  στα πλέι-άουτς μεταξύ των δυο ομάδων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 20:00 στο Γήπεδο Δερύνειας.

*Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση με μειονέκτημα έδρας για τις θέσεις 5-6 και ο ηττημένος την Ε.Ν.Παραλιμνίου με πλεονέκτημα έδρας για τη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού και τη διεκδίκηση της 7ης θέσης.

*Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια Αναγέννηση Δερύνειας – PokkaΑΕ Καραβά κέρδισε η Αναγέννηση. Α Γύρος: 3η Αγ. PokkaΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δ. 0-3 (15-25, 17-25, 12-25). Β Γύρος: 10η Αγ. Αναγέννηση Δ. – Pokka ΑΕ Καραβά 3-1( 25-21, 20-25, 25-22, 25-17). 1ος Αγώνας πλεί- άουτς (θέσεις 5-8) Αναγέννηση Δ. – Pokka ΑΕ Καραβά 3-2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ