1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2017 00:37

Στον τελικό ο Παφιακός του Ασπιώτη

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ πανηγυρίζει από το βράδυ της Δευτέρας ο Green Αir Παφιακός αφού κέρδισε μέσα στο «Λευκόθεο» το ΑΠΟΕΛ με 1-3 σετ, ενώ έχανε με 0-1. Η Παφιακή ομάδα αναμένει πλέον τον αντίπαλό της από το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (3-1 στις νίκες οι «πράσινοι»). Το ΑΠΟΕΛ που μετά από χρόνια μπήκε στην τετράδα θα περιοριστεί στη διεκδίκηση της 3ης θέσης με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού.
«Μάχη» έγινε στο πρώτο σετ αφού οι δυο ομάδες πάλεψαν κάθε μπαλιά στο φιλέ και στο παρκέ. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επικρατήσει στα τελικά στάδια και να κερδίσει το σετ με 25-23 κάνοντας το 1-0. Η Παφιακή ομάδα ήταν ισοδύναμη, αλλά απώλεσε δυο φάσεις και έμεινε πίσω στο σκορ.

Η ήττα στο πρώτο σετ πείσμωσε τον Green Αir Παφιακό που κατάφερε να φέρει το δεύτερο σετ στα μέτρα του και να κερδίσει με 19-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Το ΑΠΟΕΛ δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις και μοιραία έχασε το σετ.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ με την Παφιακή ομάδα να διατηρεί σταθερή απόδοση κερδίζοντας με 19-25 ανατρέποντας το σκορ και γράφοντας το 1-2. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά σε κάποιο στάδιο έχασαν την επαφή με το σκορ.

O Green Air Παφιακός παρά την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ που στο τέταρτο σετ ήταν ανεβασμένο κατάφερε να κερδίσει με 23-25 και να πάρει τη νίκη – πρόκριση με 1-3 σετ.

Τα σετ: 1-3 (25-23, 19-25, 19-25,23-25)

ΑΠΟΕΛ(Φιλίποφ):Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ / Παντελή (λ), Κνέζεβιτς
GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γκρέσιτς): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ / Αντωνίου (λ)


Νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Νίκη με ανατροπή που της δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό πέτυχε η Ομόνοια κερδίζοντας την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στο «Σπύρος Κυπριανού» με 1-3 σετ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται μια νίκη από την πρόκριση στον τελικό των πλέι – οφς, ενώ η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θα πάει για το διπλό στη Λευκωσία την Παρασκευή για να φέρει εκ νέου τη σειρά στη Λεμεσό.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά θυμίζοντας κάτι από την εμφάνιση της 8ης αγωνιστικής όπου επικράτησε στον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα δυνατά τους σημεία και κέρδισαν με 25-17 κάνοντας το 1-0. Οι «πράσινοι» υστέρησαν και έμειναν πίσω στο σκορ και κυνηγούσαν τη γηπεδούχο ομάδα.

Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση. Στο δεύτερο σετ οι «πράσινοι» έδειξαν τις δυνατότητές τους και αφού περιόρισαν στο ελάχιστο τα λάθη τους κέρδισαν με 17-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λάθη και έχασαν το σετ.

Στη συνέχεια του αγώνα η Ομόνοια έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε το τρίτο και τέταρτο σετ με 22-25 και 14-25 κατακτώντας τη νίκη με 1-3 σετ.

Τα σετ: 1-3 (25-17, 17-25, 22-25, 14-25)

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Κωνσταντίνου): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Ζηκάκης,Μπαγιάν, ΝτεΜαν / Βαρνάβα (λ), Καλαφάτης, Δημητρίου, Σιαπάνης.
ΟΜΟΝΟΙΑ(Σάββα): Λάμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο, Παφίτης /Παπαχριστοδούλου (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ