1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-01-2017 11:42

Δε χάνει την πρωτιά ο Παφιακός του Ασπιώτη

Ο Green Αir Παφιακός έκανε άλμα για την πρωτιά κερδίζοντας και το ΑΠΟΕΛ με 3-0. Ο αγώνας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο σετ, αλλά ακολούθως οι Παφίτες ήταν εντυπωσιακοί και κέρδισαν εύκολα τον αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ μετά από αυτή την ήττα θα ψάξει στις επόμενες αγωνιστικές τις νίκες που θα του δώσουν το δικαίωμα ελπίδας στην τετράδα.
Το πρώτο σετ στο παρκέ του «Αφροδίτη» αποτέλεσε ότι καλύτερο ανέμεναν οι φίλαθλοι του βόλεϊ. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να πάρουν το σετ και πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα, αφού διεκδίκησαν την κάθε φάση. Τελικά, στην ρωσική ρουλέτα των έξτρα πόντων οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 26-24 και πήραν προβάδισμα με 1-0 σετ.


Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Γκρέσιτς ήταν ανώτερη και «καθάρισε» εύκολα τα σετ με 25-16 και 25-15 εξασφαλίζοντας το τρίποντο. Το ΑΠΟΕΛ έμεινε στην απόδοση του πρώτου σετ και έχασε εύκολα το δεύτερο και τρίτο σετ.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-16, 25-15)

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου
ΑΠΟΕΛ(Γ.ΦΙΛΙΠΟΦ):Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ –Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Χαλλουμής , Αβερκίου

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΣΕΤ: 19-25, 18-25, 13-25

Χωρίς δυσκολίες η Ανόρθωσις κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» την Ε.Ν.Παραλιμνίου με 0-3 σετ (σ.σ. ήταν φιλοξενούμενη) και βρίσκεται στην τετράδα.

Σοβαρά μπήκε στον αγώνα η Ανόρθωσις και σχετικά εύκολα πήρε το πρώτο σετ απέναντι στη φιλότιμη Ενωση με 19-25 ανοίγοντας το σκορ. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν χαλάρωσε ούτε στο δεύτερο σετ και κέρδισε με 18-25 με συνέπεια το προβάδισμά της . Στο τρίτο σετ η Ένωση φάνηκε κουρασμένη με συνέπεια η Ανόρθωσις να «καθαρίσει» εύκολα με13-25 και να πετύχει το 0-3 σετ.


Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ζ. ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Λ. Λούκοβιτς, Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου, Ν. Λόντσαρ, Στογιάκοφ, Σόκκουρος – Λίμπερο: Σάρδαλος - Αλλαγές: Μιχαήλ.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Κνέζεβιτς, Παπαϊωάννου, Ροντόλφο, Πάντιτς, Παναγιωτίδης, Φάϊφερ – Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς, Σπύρου, Αθανασλίου, Κοντός.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3 ΣΕΤ: 25-18, 20-25, 15-25, 19-25


Θυμίζοντας τον καλό της εαυτό παρά το γεγονός ότι άρχισε μουδιασμένα και κυνηγούσε στο σκορ η Ομόνοια πέρασε «αλώβητη» από τη Δερύνεια κερδίζοντας την Αναγέννηση με 1-3 σετ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σ. Σάββα απέκτησε δυναμική και τα φόντα για την πρωτιά. Η Αναγέννηση δέχθηκε τρίτη σερί ήττα και πλέον έχασε την εεπαφή της με την κορυφή.

Αφηνιασμένη μπήκε η Αναγέννηση Δερύνειας και παίρνοντας έξτρα δύναμη από την έδρα κυριάρχησε στο πρώτο σετ κερδίζοντας με 25-18. Η Ομόνοια συνέχισε και στην έναρξη του αγώνα στη Δερύνεια τις μέτριες εμφανίσεις της.

Οι «τριφυλλοφόροι» έδειξαν σφυγμό στο δεύτερο σετ και ανέτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα ισοφαρίζοντας σε 1-1, αφού μετά από μάχη κέρδισε με 20-25. Η ομάδα της Δερύνειας ήταν και πάλι καλή αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά της.


Στο τρίτο και τέταρτο σετ η Ομόνοια επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και τα κέρδισε μάλλον εύκολα με 15-25 και 19-25.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ.ΜΕΛΚΑΣ): Πέτρου, Ττόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας – Λίμπερο: Χαμαγιούν – Αλλαγές: Θεοδούλου, Σωτηρίου , Ελευθερίου.
ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ.ΣΑΒΒΑ):Ροντρίγκο, Σωτ.Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Παφίτης.


«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: 0-3 ΣΕΤ: 13-25, 17-25, 20-25

Η συνέπεια είναι το χαρακτηριστικό της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη συνέπεια την έδειξε και στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής απέναντι στην Pokka ΑΕ Καραβά την οποία κέρδισε με 0-3 και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση ισόβαθμη με άλλες Ομόνοια και Ανόρθωση.. Η ήττα αυτή δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια της ομάδας του Ντ. Λέτσιεφ για την τετράδα.

Ανετη η Kαπάτσος Νέα Σαλαμίνα η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος πήρε το πρώτο σετ με 13-25 κάνοντας το 0-1. Η Pokka ΑΕ Καραβά ήταν πολύ μέτρια και δεν ακολούθησε σε κανένα σημείο του σετ τον ρυθμό των «ερθθρολεύκων».

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αισθητά ανώτεροι και να κερδίζουν με 17-25 αυξάνοντας το προβάδισμά τους σε 0-2 σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν και πάλι στο ίδιο μοτίβο και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά τα έπαιξε όλα για όλα με σκοπό να το κερδίσει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως πήραν τους καθοριστικούς πόντους και πήραν το σετ με 20-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 0-3 σετ,

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Xριστοφή, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα, Σάντζεθ – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κοσιάρης, Αχιλλέως.
ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Ζηκάκης, Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Δημητρίου, Μπαγιάν, Μάνθα, - Λίμπερο: Βαρνάβα


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ