1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-11-2016 12:40

Νίκες για Μέλκα και Ασπιώτη

Ένας «αέρινος» Green  AirΠαφιακός κέρδισε σχετικά άνετα στο παραδοσιακό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3 -0 σετ στην Πάφο και με αγώνα περισσότερο από την Ομόνοια ανέβηκε στην κορυφή με εννιά βαθμούς.
Στους άλλους δυο αγώνες, η Αναγέννηση Δ. με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το «Σπύρος Κυπριανού» με 0-3 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ το ΑΠΟΕΛ έκανε σεφτέ στις νίκες κερδίζοντας στη Λευκωσία την Ε.Ν.Παραλιμνίου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: GREENAIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-0 (25-14, 25-22, 25-14)


Εμπνευσμένοι από το χορηγό που θα συνοδεύει την ομάδα τους τη φετινή χρονιά (GreenAir), oGreenAir Παφιακός ήταν αέρινος στο ντέρμπι της ημέρας απέναντι  στην Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα την οποία κατέβαλε με 3-0 στην αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Η ομάδα του Γκρέσιτς έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα φέτος (σ.σ. πάτησε κορυφή) και πανέτοιμη για τις ευρωπαϊκές μάχες.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε τη δεύτερή της ήττα σε τρεις αγώνες αφού παρουσίασε μέτρια εμφάνιση.

Ο GreenAir Παφιακός ήταν  εξαιρετικός στο πρώτο σετ με συνέπεια  να το κερδίσει εύκολα με 25-14. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Γκρέσιτς. 

Οι φωνές του Αντώνη Κωνσταντίνου έπιασαν τόπο, με συνέπεια οι παίκτες της Καπάτσος Νέας Σαλαμίνας να ανασυνταχθούν στο δεύτερο σετ, να πιέσουν  αλλά οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι και κέρδισαν με 25-22. Ταυτόχρονα, ο GreenAirΠαφιακός προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι Παφίτες κυριάρχησαν με συνέπεια να πάρουν εύκολα το σετ με 25-14 και  τη νίκη με 3-0.

GREENAIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. Γκρέσιτς):Ευσταθίου, Οικονομίδης, Σοάρες, Γ. Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Βερίσιμο – Λίμπερο: Αντωνίου.
ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (A. Κωνσταντίνου): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Ζηκάκης, Μπαγιάν, ΝτεΜάν.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: 
POKKA ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.0-3 (15-25, 17-25, 12-25)

Εντυπωσιακή επιστροφή της Αναγέννησης Δ. στις νίκες. Παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ οι «πράσινοι» του Γιάννη Μέλκα πέρασαν άνετα από το «Σπύρος Κυπριανού» κερδίζοντας την PokkaΑΕΚαραβά με 0-3 σετ κάνοντας πέντε τους βαθμούς τους.

Οι Δερυνειώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο σετ η Αναγέννηση κυριάρχησε για να κερδίσει με 15-25 και να προηγηθεί με 0-1 σετ.

Στο δεύτερο η ομάδα του Ντιμίτρι Λέτσιεφ που παρουσιάστηκε στον αγώνα ενισχυμένη με τον τρίτο ξένο Ρίτσαρντ επιχείρησε να αντιδράσει, αλλά οι Δερυνειώτες ήταν ανώτεροι και κέρδισαν με 17-25 κάνοντας το 0-2 σετ.

Η Pokka ΑΕ Καραβά επηρεάστηκε από την τροπή του αγώνα με συνέπεια να μην μπει στον αγώνα στο τρίτο σετ με συνέπεια η Αναγέννηση να κυριαρχήσει και να κερδίσει με 12-25 γράφοντας με άνεση το 0-3 σετ.

 
Pokka ΑΕΚΑΡΑΒΑ(Nτ. Λέτσιεφ):Χριστοφή, Αντωνιάδης, Ρίτσαρντ, Χαριδήμου, Ράμα, Σάντζεθ –Λίμπερο Χ’’Δαμιανού. Αλλαγές: Λιοτατής, Ζορπής, Κοσιάρης – Λίμπερο: Αχιλλέως. 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. Μέλκας):Ελευθερίου, Τόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας – Λίμπερο: Χομαγιούν.




ΛΕΥΚΟΘΕΟ: ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  3-0  (25-13,  25-16, 25-14)

Παίζοντας σοβαρά το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με άνεση στο «Λευκόθεο» την Ε.Ν.Παραλιμνίου με 3-0 σετ και με τους πρώτους τρεις βαθμούς πήρε ώθηση για τη συνέχεια. Η ΄Ε.Ν.Π. έμεινε πίσω σε σχέση με τις δυο προηγούμενες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

Το ΑΠΟΕΛ με αιχμή του δόρατος τον Μπρούνο Γοδόι έλεγξε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο σετ και κατόρθωσε να το κλείσει άνετα με 25-13. Η ‘Ενωση αιφνιδιάστηκε και δεν ακολούθησε τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με το ΑΠΟΕΛ να προηγείται 21-16 και με άνεση να «γράφει το 2-0  με τελικό σκορ 25-16. Η ‘Ενωση δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα με συνέπεια οι γηπεδούχοι να πάρουν άνετα και το τρίτο σετ με 25-14 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. Φιλίποφ):
Βέρντι Γοδόι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Κυπριανού – Λίμπερο: Παντελή
Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  (
Z.  Λούκοβιτς):Λ. Λούκοβιτς,, Ερωτοκρίτου, Χαραλάμπους, Ν. Λόντσαρ, Λ.Λόντσαρ, Στογιάνοφ – Λίμπερο: Σάρδαλος.

Το μεγάλο ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωσις  ορίστηκε για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ