Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-09-2015 13:23

Μαγειρεύοντας με τον Μήτσο (video)

Γεμάτος ταλέντα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς που εκτός από σταρ στα γήπεδα, έγινε για λίγο και στην...κουζίνα. 

Ξέρουμε όλοι ότι ο Τζούριτς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, τι θα λέγαμε αν μας μαγείρευσε κιόλας; 

Ο Έλληνας διεθνής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαγειρεύοντας με τα αστέρια» και με συμπαίκτη τον Ντε Άντζελις και αντιπάλους τους Μαζόνε και Νέλι, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους πάνω από την κατσαρόλα. Από τη μάχη της κουζίνας ο Τζούριτς έφυγε ηττημένος, αλλά φυσικά δεν πτοείται. Την επόμενη φορά...

Media

Σχετικά άρθρα

  • Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Τζούριτς στη Σλοβενία και νίκη της ACH Λιουμπλιάνα
    Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της ACH Λιουμπλιάνα έκανε την Δευτέρα 21/9 ο Δημήτρης Τζούριτς.
  • «Αντίο» του Δημήτρη Τζούριτς στη «γαλανόλευκη» μετά από 13 χρόνια
    Η ώρα του αποχαιρετισμού στην Εθνική ανδρών έφθασε για τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος μέσα από συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε το τέλος από την «γαλανόλευκη». Μετά από 126 συμμετοχές και 13 καλοκαίρια γεμάτα ένταση, πάθος, καλές και κακές στιγμές, ο αγαπημένος «Μήτσος» της «γαλανόλευκης», μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί στο www.volleyball.gr, λέει το δικό του «αντίο» μετά από μια σπουδαία πορεία. Ο αρχηγός αναπολεί, ευχαριστεί, κάνει τον δικό του απολογισμό και μοιράζεται μαζί μας στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
  • Πόσα σετ έπαιξε ο Τζούριτς στο ιταλικό πρωτάθλημα!
    Ο Μίταρ Τζούριτς δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει υγιής μετά τους τραυματισμούς και αυτό αντικατοπτρίζεται στον χρόνο συμμετοχής του στο καμπιονάτο, με την Τρεντίνο!
  • Ευρωπαϊκό ανδρών: Ξένο σώμα ο Τζούριτς από την Εθνική, κόβεται οριστικά
    Ξένο σώμα αποτελεί πλέον για την Εθνική ανδρών ο Δημήτρης Τζούριτς και οι προσδοκίες για δυναμική επιστροφή του στα γήπεδα και στο εθνικό συγκρότημα όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν αλλά λίγες ημέρες προν από την αναχώρηση για την Γαλλία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν τον υπολογίζει.
  • Η σοκαριστική αλήθεια για την αγωνιστική κρίση που πέρασε ο Τζούριτς

    Εχοντας αποβάλλει πολλά κιλά μετά από εξαντλητική δίαιτα και ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και ενδυνάμωσης ο Δημήτρης Τζούριτς είναι αποφασισμένος να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του με στόχο να είναι πανέτοιμος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και στη νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20.