1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-09-2015 11:32

Εύα και γοητεία! (photos)

Η εντυπωσιακή Εύα Χαντάβα πήγε για μπάνιο με το sport-fm.gr, ανακρίθηκε, φωτογραφήθηκε και σας παρουσιάζεται μέσα από τις εμπειρίες της με την Εθνική, τον Ολυμπιακό και τα ξεχωριστά ταξίδια της.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι το πρώτο που θα παρατηρήσει όποιος την συναντήσει. Μια συζήτηση μαζί της, όμως, αρκεί για να φανεί πως είναι πολλά παραπάνω από μια απλά όμορφη γυναίκα. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, τα πολυάριθμα ταξίδια -αφού φαίνεται αποφασισμένη να... γυρίσει τον κόσμο παίζοντας βόλεϊ- και τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Εύα Χαντάβα απέδειξε περίτρανα στο sport-fm.gr πως δεν είναι μια συνηθισμένη αθλήτρια.

Γι' αυτό και, παρότι η ζωή της είναι αφιερωμένη στα παρκέ, το ραντεβού κανονίστηκε για την πισίνα του «Massroom Poolside Club» στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Φορώντας το Bodytalk μαγιό της, έδειξε να απολαμβάνει τον... περίφημο ελληνικό ήλιο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, άλλωστε, πιθανότατα δεν τον έχει χορτάσει όσο θα ήθελε. Η ζωή της 25χρονης ακραίας μοιράζεται σε διάφορες χώρες, για χάρη του αγαπημένου της αθλήματος, με τελευταίο σταθμό τη Ρουμανία, όπου θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν.

«Η πρόταση από τη Ρουμανία ήταν η καλύτερη απ' όσες είχα», αναφέρει σχετικά με την απόφασή της να αρνηθεί τις προτάσεις για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει για τρίτη σεζόν μακριά απ' την Ελλάδα. «Οι στόχοι της Ταργκοβίστε μου ταιριάζουν απόλυτα, έχει πολύ καλό προπονητή και δυνατό ρόστερ. Είχα μιλήσει με ΑΕΚ και Πανναξιακό στην Ελλάδα. Περίμενα να μάθω σε τι επίπεδο θα κινηθούν, όμως τελικά ήρθε μια πρόταση που με κάλυψε απόλυτα».

Η πρώτη της επαφή με το φιλέ ήρθε όταν ήταν επτά χρονών στον Γ.Σ. Γρεβενών την πόλη καταγωγής της. Το πρώτο βήμα έγινε με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή και το πρώτο... μεγάλο ταξίδι, είχε προορισμό τον Πειραιά.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα και δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Σχετικά άρθρα

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ