1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-08-2015 22:23

Δυνατό ξεκίνημα για τη Στράντζαλη

Mε εντυπωσιακό τρόπο, ξεκίνησε τη σεζόν με τη φανέλα του Μαϊάμι, η Όλγα Στράντζαλη. Στη νίκη με 3-0 (25-23, 25-19, 25-17) κόντρα στο Ιλινόις η Στράντζαλη, σημείωσε 15 πόντους από επίθεση περισσότερους από κάθε άλλη στον αγώνα.

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, με το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, έχει στο ενεργητικό της μία νίκη και μία ήττα. Τελευταία ήταν η ήττα με 3-0 (25-9, 25-18, 25-15) από το Μιντλαντ με την Ελληνίδα να σημειώνει πέντε πόντους από επίθεση.

Νίκη με 3-0 (25-17, 25-19, 25-19) πήρε η Άντζελα Δέμπη στον πρώτο αγώνα του πανεπιστήμιο του Μπέρκλει στην Καλιφόρνια. Η Ελληνίδα είχε 4 επιθέσεις απέναντι το κολλεγιο της Νεβάδα.

Επίσης η Μαρία Γενιτσαρίδη έπαιξε για δύο σετ και σημείωσε 8 πόντους στη νίκη του Πίτσμπουργκ με 3-0 (25-22, 25-16, 25-14) απέναντι στο Γκραν Κάνιον.

Το Κολλέγιο του Σαν Ντιέγκο, της Αλεξάνδρας Ψωμά δεν έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, ενώ η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δεν αγωνίστηκε στους δύο πρώτους άγωνες των Frogs.

Σχετικά άρθρα

  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Επέστρεψε η Μαρία Γενιτσαρίδη στον ΑΟ Θήρας
    Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς προέκυψε για τους φίλους του ΑΟ Θήρας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε μεσω φωτογραφίας στην επίσημη σελίδα της, την επιστροφή της Μαρίας Γενιτσαρίδη. Η 26 χρονη (1μ85) Κρητικιά ακραία με υποδοχή, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο νησί της Σαντορίνης, καθώς ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία που αφορά μάστερ στην Εγκληματολογία.
  • O Oλγα Στράντζαλη MVP και κορυφαία ακραία στην Πολωνία
    Η Ολγα Στράντζαλη βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μαζί με την Εθνική γυναικών για προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά  
  • ΦΕ Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε Τζανετέα και Κωνσταντινίδου
    Διπλό μεταγραφικό « κτύπημα» για την ΦΕ Ιωαννίνων, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των ακραίων Κωνσταντίνας Τζανετέα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ.
  • Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί με πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα»
     Το λογο στη Media day πήραν μετά τον προπονητή Ναράνχο και οι παίκτριες. Απο τις παλιότερες στην Εθνική Γυναικών, η Κατερίνα Γιώτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προετοιμασία στην Πορταριά και αναφέρθηκε στις διαφορές με τα προηγούμενα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ