1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2015 11:19

Ο Προύσαλης στη Γαλλία, φέρνει Φιλίποφ

Διάλειμμα στην καριέρα του στη Γαλλία ήταν τελικά η επιστροφή του Κώστα Προύσαλη στην Volleyleague και στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν.
Ο Μακεδόνας πασέρ, σύμφωνα με τους Γάλλους (http://www.lindependant.fr) συμφώνησε για τα δύο επόμενα χρόνια να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ναρμπόν στην οποία ήταν «μαέστρος» από το 2012 μέχρι το 2014. «Είναι μια μεγάλη είδηση για τη Ναρμπόν» γράφει ο αρθρογράφος ο οποίος αφού αναφέρεται στα έργα του 34χρονου στο πρώτο του πέρασμα από το Γαλλικό πρωτάθλημα αναφέρεται στο ταλέντο του.

«Είναι ηγέτης και εξαιρετικός πασαδόρος» αναφέρει χαρακτηριστικά. Πλέον το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Προύσαλη από τον Ολυμπιακό στη Ναρμπόν είναι η ανακοίνωση των Γάλλων. Η μετακίνηση του Προύσαλη στη Ναρμπόν θα επιταχύνει τη διαδικασία επιστροφής του Ντίμα Φιλίποφ στον Ολυμπιακό με τον νεαρό πασέρ να επαναπατρίζεται μετά από δύο σεζόν στην Πολωνία.

Στο Φιλέ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ