Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-03-2014 14:33

ΕΣΑΠ για Τζουριτς, Φιλίποφ: «Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους»

Μετά τις επιτυχίες του Δημήτρη Τζούριτς και του Ντίμα Φιλίποφ στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τη Χάλκμπανκ και της τρίτης θέσης από την Γιάστρέμπσκι, η ΕΣΑΠ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.
O πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. εκφράζουν τα συγχαρητήρια τα συγχαρητήρια τους προς τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Ντίμα Φιλίποφ για την κατάληψη της 2ης και 3ης θέσεις αντίστοιχα στο φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14:

«Σε μία δύσκολη περίοδο για το ελληνικό βόλεϊ ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Ντίμα Φιλίποφ έφτασαν στα κορυφαία σκαλοπάτια του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Μας κάνατε υπερήφανους με την πορεία σας και τις εμφανίσεις σας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας συγχαρούμε για τις επιτυχίες σας. Ευχόμαστε σύντομα να κατακτήσετε και την πρώτη θέση και μάλιστα το ιδανικό θα είναι με ελληνικές ομάδες. Ευχόμαστε στον Δημήτρη Τζούριτς να έχει καλή αποθεραπεία και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Η ΕΣΑΠ ήταν και θα είναι στο πλευρό των αθλητών που αγωνίζονται στο εξωτερικό ως οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού βόλεϊ».

halkbank-2ed-juritc




jastrebski-3ed-filipov