1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο σπουδαίος διαγώνιος στο παιχνίδι της Πολωνίας με τη Σερβία για το Νέισονς Λιγκ
Την αναβολή του Volley Nations League για μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ.
Το Τορίνο θα είναι ο επόμενος σταθμός της τελικής φάσης του Volley Nations League 2020. Το φάιναλ-6 της διοργάνωσης θα γίνει από 1 έως 5 Ιουλίου στην περίφημη Pala Alpitour Arena χωρητικότητας 13.000 θεατών, εκεί όπου το 2018 είχε πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών.
Στο Σικάγο θα πραγματοποιηθούν οι φετινοί τελικοί του Volleyball Nations League, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB).
Με πρωταγωνιστή τον διαγώνιο του ΠΑΟΚ Νικολάι Ουτσίκοφ που σημείωσε 26 πόντους η Βουλγαρία νίκησε την Αργεντινή 3-1 σετ στη νέα διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIVB) με τις Εθνικές Λίγκες που αντικατέστησε το Παγκόσμιο Λιγκ.
Με ένα εντυπωσιακό ντέρμπι ξεκίνησε το Final 6 του Γκραν Πρι που διεξάγεται στην Κίνα. Η Σερβία των Τέρζιτς – Κοβάτσεβιτς νίκησε με 3-2 τις ΗΠΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην 4άδα.
Δείτε τις φωτογραφίες από τον τελικό του World League και τους πανηγυρισμούς της Γαλλίας για την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι τη γηπεδούχο Βραζιλία
Με 29 πόντους με μερικές εντυπωσιακές ενέργειες, ο Έρβιν Ν Γκαπέ οδήγησε τη Γαλλία σε νίκη με 3-2 επί της Βραζιλίας και το τρόπαιο του World League για να λάβει το βραβείο του MVP.
Μετά από μια επική μάχη στην Κοριτίμπα, η Γαλλία χάλασε το πάρτι της Βραζιλίας, νικώντας με 3-2 για να κατακτήσει το τρόπαιο του World League.
Την σπουδαιότερη στιγμή της στο βόλεϊ ζει η Εθνική ομάδα του Καναδά που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο World League. Η ομάδα του Στεφάν Αντιγκά επικράτησε με 3-1 των ΗΠΑ στον μικρό τελικό της Κοριτίμπα και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Μία φάση που μόνο ο Έρβιν Ν' Γκαπέ μπορούσε να... προσφέρει έγινε το 16-13 του τρίτου σετ στον ημιτελικό του World League μεταξύ της Γαλλίας και του Καναδά.
Ο Έρβιν Ν Γκαπέ τα έκανε όλα. Πήρε 24 πόντους (19/32 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ), έβγαλε άμυνες στις… πινακίδες για να οδηγήσει την Γαλλία στον τελικό του World League. Οι τρικολόρ νίκησαν με 3-1 τον Καναδά του Αντιγκά και θα έχουν την ευκαιρία αύριο να διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία.
Παίζοντας εντυπωσιακό βόλεϊ, μπροστά στο κοινό της,  η Βραζιλία νίκησε με 3-1 τις ΗΠΑ για να προκριθεί στον τελικό του Final 6 του World League που διεξάγεται στην Κοριτίμπα.
Η Γαλλία έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την είσοδό της στα ημιτελικά του WorldLeague, αφού επικράτησε με 3-2 της πρωταθλήτριας Σερβίας, που δεν θα υπερασπιστεί στο στέμμα της.
Η Βραζιλία νίκησε με 3-2 την Ρωσία και πανηγύρισε την πρόκριση στο final-4 του World League. Μαζί της και ο Καναδάς.
ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες με πρωταγωνιστή τον Τέιλορ Σάντερ επιβλήθηκαν με 3-1 της Σερβίας και εξασφάλιαν το εισιτήριο για το final-4 του World League.
Ο Καναδάς επέστρεψε σε final-4 του World League μετά το 2013, νικώντας με 3-1 την Ρωσία στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου στο final-6 της διοργάνωσης.
Με 20 πόντους του Ζουλιέν Λινέλ, η Γαλλία νίκησε 3-2 τις ΗΠΑ για να κάνει ένα βήμα προς τα ημιτελικά του World League.
Με τη νίκη της Βραζιλίας επί του Καναδά ξεκίνησε το Final 6 του Α γκρουπ στο World League. Στην καταπληκτική Arena da Baixada της Κοριτίμπα, οι διοργανωτές είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Γουάλας που με 18 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει την Βραζιλία αγκαλιά με τα ημιτελικά.
Η μεγάλη στιγμή του World League έφτασε. Από αύριο 6 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Βραζιλία.
Στην 4η θέση της λίστας  με τους πιο αποτελεσματικούς πασαδόρους του WorldLeagueβρίσκεται ο Φαμπιάν Ντρζίζγκα, παρότι η Πολωνία δεν κατάφερε να βρεθεί στο Final 6.
Περίπου έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο προπονητής της επιτυχίας, Μπερναρντο Ρεζέντε επιστρέφει στην Εθνική Βραζιλίας από άλλο πόστο.
Σελίδα 1 από 22

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ