1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2013 13:25

«Ο Μπερούτο είναι τρελός»

Μια από τις αμφισβητούμενες φάσεις μελετούν οι διαιτητές της αναμέτρησης Μια από τις αμφισβητούμενες φάσεις μελετούν οι διαιτητές της αναμέτρησης ©fivb.org
Άγρια κόντρα ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ρωσία για το World League, καθώς το κακό παιδί της «αρκούδας», Αλεξέι Σπιριντόνοφ αποκάλεσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των αντζούρι «τρελό».

 

Κατά την διάρκεια της δεύτερης αναμέτρησης των δυο ομάδων, αμφότεροι παίκτες και προπονητικό team αναλώθηκαν σε ύβρεις, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να μοιράσει κίτρινες κάρτες σε Τράβιτσα και Σπιριντόνοφ.

Ακολουθούν οι ατάκες των πρωταγωνιστών στην συνέντευξη τύπου:
Μάουρο Μπερούτο: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ρωσική ομάδα. Ήταν ένα πολύ δυνατό διήμερο. Σέβομαι τους ρώσους παίκτες, σέβομαι την χώρα τους, αλλά δεν σέβομαι έναν άνδρα που κάθεται σε αυτό το τραπέζι (σ.σ. αναφερόμενος στον προπονητή της Ρωσίας, Αντρέι Βορονκόφ) και δεν θα καθήσω δίπλα σε έναν άνδρα που με προσβάλει».

Αντρέι Βορονκόφ: «Αυτός ο άνδρας ασχολείται με το βόλεϊ πολλά χρόνια, έχει τους τρόπους του ώστε να επιρρεάσει ανθρώπους αλλά και ένα πτυχίο ψυχολογίας. Οι ιταλοί θέλησαν να πάρουν όσους πόντους μπορούσαν σε αυτή την αναμέτρηση με την ομάδα μας και μερικές φορές χρησιμοποιώντας όχι και τόσο θεμιτά μέσα. Απο την πλευρά μου δεν υπήρξε καμία προσβολή».

Αλεξέι Σπιριντόνοφ: «Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας είχε εξοργιστική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος είναι τρελός, αν με ρωτάτε. Περπατά πολύ νευρικά και όλη την ώρα τσακώνεται. Ακόμα και όταν το σύστημα έδειξε πως είχαμε δίκιο, ο Μπερούτο εξακολουθούσε να επιμένει στα δικά του».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ