1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2012 18:18

Σούπερ μάχες με... εκκρεμότητες

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, επιβεβαίωσε τη δομή του World League 2013 και την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18, ενώ ανακοίνωσε και τους ομίλους, όπου προέκυψαν πολύ δυνατές μάχες.

Η Βραζιλία που βρίσκεται στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης θα παίξει με την Πολωνία, τις ΗΠΑ, την Βουλγαρία την Αργεντινή και τη Γαλλία.

Η χρυσή του Λονδίνου, Ρωσία, θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Κούβα, την Σερβία, την Γερμανία και το Ιράν.

Τέλος το τρίτο γκρουπ περιλαμβάνει ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως ο Καναδάς, η Κορέα, η Φινλανδία, η Ολλανδία και δύο ακόμα ομάδες που θα γίνουν γνωστές στις 15 Αυγούστου

Αναλυτικά:

Α γκρουπ: Βραζιλία (Νο1), Πολωνία (Νο4), ΗΠΑ (Νο5), Βουλγαρία (Νο8), Αργεντινή (Νο9) Γαλλία (Νο16)
Β γκρουπ: Ρωσία (Νο2), Ιταλία (Νο3), Κούβα (Νο6), Σερβία (Νο7), Γερμανία (Νο10), Ιράν (Νο14)
Γ γκρουπ: Καναδάς (ΝΟ18), Κορέα (Νο22), Φινλανδία (Νο31), Ολλανδία (Νο41), ομάδα1, ομάδα2

*Στο τελικά προκρίνονται οι τρεις πρώτες από τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, η πρώτη από τον τρίτο και η οχτάδα θα συμπληρωθεί με την χώρα που θα διοργανώσει την τελική φάση, η οποία θα ανακοινωθεί στα τέλη του Ιανουαρίου.

*Οι 2 πρώτοι όμιλοι προέκυψαν με ελικοειδές σύστημα και με βάση την Παγκόσμια Κατάταξη, όπως αυτή προέκυψε μια μέρα μετά το τέλος του Ολυμπιακού τουρνουά (13 Αυγούστου). Ο τρίτος περιλαμβάνει τις επόμενες τέσσερις της κατάταξης.

* Από όλες τις ομάδες μόνο το Ιράν και η Ολλανδία έπαιξαν προκριματικά για να φτάσουν εδώ.

*Ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει την 31η Μαΐου και θα διαρκέσει 5 Σαββατοκύριακα, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί μεταξύ 16/21 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

  • Η Πολωνία, οι λεπτομέρειες και η τοξικότητα
    Από το βράδυ της 12ης Μαΐου, όταν και συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών στην Θεσσαλονίκη, μέχρι το βράδυ της 9ης Αυγούστου, όπου στην «Ντβόρανα Τάμπορ» του Μάριμπορ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πέρασαν τρεις μήνες γεμάτοι συγκινήσεις.
Περισσότερα από την κατηγορία: Η Αργεντινή «φιλοξενεί» το World League 2013 »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ