1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2017 19:28

Στον τελικό χωρίς αγώνα η Αυστραλία, παίζει με Ουγγαρία

Για πρώτη φορά στα 24 χρόνια της ύπαρξης του Γκραν Πρι μία Εθνική ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα και μάλιστα σε final-4!

Η Εθνική της Βενεζουέλας αντιμετώπιζε σήμερα στον πρώτο ημιτελικό την Αυστραλία αλλά δεν κατάφερε να μεταβεί εγκαίρως στην Καμπέρα που διεξάγεται η τελική φάση του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας.

Ο λόγος είναι ότι η Ομοσπονδία της χώρας δεν είχε κλείσει τα εισιτήρια για την Αυστραλία λόγω οικονομικών προβλημάτων και αυτό εμπόδισε την ομάδα να ταξιδέψει και να χάσει το παιχνίδι! Η Ομοσπονδία της Αυστραλίας ενημέρωσε ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την Βενεζουέλα για να διεξαχθεί ο ημιτελικός αλλά αυτό δεν έγινε, έτσι ο αγώνας πήγε στους διοργανωτές με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0).

Η ομάδα της Βενεζουέλας έστω και αυτή την στιγμή κάνει ύσταση προσπάθεια να ταξιδέψει για την Αυστραλία για τον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό οι Αυστραλές θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία που στον δεύτερο ημιτελικό νίκησε την Γαλλία με 3-2 (24-26, 25-18, 21-25, 25-15, 15-11). Πρώτη σκόρερ για τις Ουγγαρές η Σζάκμαρι με 29 πόντους και η Ντεκανί πρόσθεσε άλλους 24. Για την Γαλλία η Φιντόν τελείωσε τον αγώνα με 28.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ