1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2017 22:33

Συγχαρητήρια Καραμπέτσου στην Εθνική Γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής γυναικών στον α’ προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος και την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην επόμενη φάση, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να συγχαρώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Με τις εμφανίσεις τους αυτές μας επιβεβαίωσαν ότι η Εθνική γυναικών μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα με την υποστήριξη όλων μας.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τόσο το Δήμο Ευρώτα και την Σκάλα Λακωνίας, όσο και το Δήμο Μονεμβασιάς και τους Μολάους που αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα τη γαλανόλευκη, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας της και στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια που έγινε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ