Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2017 22:35

Ρούσης: «Να ξαναμπούμε στον χάρτη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ»

Η νίκη επί της Αυστρίας και η 2η θέση που μας έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έκανε το πρόσωπα όλων των μελών της αποστολής να λάμπουν.
Παρά την κούραση από τα πέντε ματς σε ισάριθμες μέρες, οι τέσσερις νίκες και ειδικά η σημερινή έκαναν αυτή την κούραση να μοιάζει.. γλυκιά με τον Γιώργο Ρούση να στέκεσται στις προοπτικές που έχει η ομάδα.

«Η πρόκριση είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς. Οι πιο πολλοί πίστευαν ότι θα ερχόμασταν εδώ απλά για να βγάλουμε την υποχρέωση. Κερδίσαμε την πρόκριση σε έναν όμιλο που οι 3 ομάδες συν τη Γεωργία ως διοργανώτρια χώρα, έχουν εξασφαλίσει τη παρουσία τους στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αποδείξαμε οτι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου. Απο τη πρώτη μέρα της προετοιμασίας φαινόταν ότι αυτό το τουρνουά θα ήταν ιδιαίτερο για εμάς. Κομβικής σημασίας ήταν το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Εκτός απο τη νίκη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε σε εκείνο το ματς, μάς έδωσε αυτοπεποίθηση. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε τις διακοπές μας και θα κοιτάξουμε στην επόμενη φάση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά κυρίως να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο απο αυτό που παρουσιάσαμε εδώ και να ξαναμπούμε στο χάρτη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 07:14 posted by pao29

    re big babol τα πιστευεις αυτα;;;οι ομαδες που επαιξες δεν κανουν ουτε για ελληνικη α2...με τετοιο κεντρο και υποδοχη θα πας στα τελικα;;;ενδεικτικα τα στατιστικα(2/13, 15%αριστες,5/22,17% αριστες κλπ...)...αν νομιζεις οτι ετσι θα μπεις στο ευρωπαικο χαρτη καλυτερα να κανεις ασκησεις επι χαρτου...