1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2014 12:42

«Δεύτερος ή τελευταίος είναι το ίδιο για την Βραζιλία»

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στην Βραζιλία, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών. Όπως τόνισε ο προπονητής της Σελεσάο Ζοσέ Ρομπέρτο Λάγκες Γκιμαράες, όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι απογοητευμένη που δεν μπόρεσαν να φέρουν πίσω στην χώρα τους το χρυσό μετάλλιο.
«Για την Βραζιλία είναι το ίδιο είτε είσαι δεύτερος ή τελευταίος. Ο κόσμος δεν εκτιμάει την τρίτη θέση και το χάλκινο. Εμείς όμως ξέρουμε ότι για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, ρίξαμε πολύ ιδρώτα όλους αυτου΄ς τους μήνες. Είμαι στεναχωρημένος γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε ακόμα καλύτερα. Ήταν όμως η μοίρα που δεν το ήθελε. Θέλω να ευχαριστήσω όμως όλες τις αθλήτριες γιατί έδωσαν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν και είναι κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα».

1 σχόλιο

  • Comment Link volfan Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 12:02 posted by volfan

    Ταντάρα φαβιόλα καρό και γκαμπί στον πάγκο τη στιγμή που το παιχνίδι είχε έρθει κόντρα. Η καθώς φαίνεται παγκόσμια και διαχρονική επιμονή των προπονητών πρώτα να φτιάχνουν βάθος πάγκου και μετά να μην τον εμπιστεύονται, ακόμα και στο τοπ επίπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ