1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2014 12:23

«Ήρθαμε να γράψουμε ιστορία και τα καταφέραμε»

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας των Ηνωμένων Πολιτειών Καρτς Κίραλι, δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής των ΗΠΑ. Ο πρώην αθλητής μιλώντας μετά την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε όλους αυτούς τους μήνες, για να φτάσει η Αμερική στην κορυφή του κόσμου.
«Ήρθαμε εδώ να γράψουμε ιστορία και το καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κίνα για την εμφανισή της, έπαιξαν ένα εκπληκτικό τουρνουά. Μετά το 2-0 ξέραμε ότι θα αντιδράσουν. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πάλι αντίπαλοι με την Κίνα», είπε για τον τελικό και στην συνέχεια μίλησε για την ομάδα του.

«Όλες είναι ένα θαυμάσιο γκρουπ ανθρώπων και έχω την ευκαιρία να δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αθλήτρια, όλες έδωσαν από κάτι. Κάθε μία βοήθησε στο δικό της κομμάτι και φτιάξαμε ένα εκπληκτικό σύνολο που παρουσιαζόταν κάθε μέρα και καλύτερο παρά την όλη κούραση. Είμαι πολύ περήφανος για τις αθλήτριες μου, έχω ένα εκπληκτικό επιτελείο και όλοι μαζί τα καταφέραμε. Όλοι έκαναν εκπληκτική δουλειά και νιώθω ευλογημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκομαι μαζί τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ