1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-03-2015 18:33

Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/aerodromio folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/aerodromio/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Μεγάλες στιγμές ζει η Κυπελλούχος ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".Η Κυπελλούχος ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ γνώρισε την αποθέωση που της αρμόζει κατά την επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 14.30 η αποστολή αφίχθη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και εκεί την περίμεναν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φωνάζοντας "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" και ζητώντας από τους παίκτες και τον Γιάννη Καλμαζίδη να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.
Δακρυσμένος ο Ανδρέου

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πλησίασαν τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γιώργο Ανδρέου, και του ζήτησαν συγγνώμη για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν στήριζαν όσο θα έπρεπε την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δακρυσμένος τους είπε "σας ευχαριστώ όλους, δεν πειράζει, σας περιμένουμε από εδώ και πέρα στο γήπεδα" και στη συνέχεια αποθεώθηκε με το γνωστό σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος".

Ραντεβού στο Παλατάκι

Τώρα ακολουθεί ξεκούραση, αφού η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προέρχεται από ταξίδι και είναι προγραμματισμένο να βρεθεί το απόγευμα στο Παλατάκι για να αποθεωθεί από τον κόσμο πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Δικεφάλου και του Ολυμπιακού

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ