1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2021 13:46

Πάνος Ξενοκώστας για την αμερικάνικη βοήθεια και τον Φοίνικα: Ποιος δεν θέλει έναν τίτλο...

Ο βασικός χορηγός του Φοίνικα Σύρου  ΟΝΕΧ, που νίκησε τον Ολυμπιακό και πάει για τον τίτλο, έχει πάρει τα ναυπηγεία στο Νεώριο της Σύρου και πάει και για αυτά της Ελευσίνας, με την υποστήριξη δημοσίως του αμερικανικού παράγοντα. Ο Πάνος Ξενοκώστας στο ΦΩΣ!

Χρειαζόμαστε χορηγούς στον ελληνικό αθλητισμό και ακόμα περισσότερο σε «δύσκολα» σπορ όπως το βόλεϊ. Μου έκανε εντύπωση που ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Ολυμπιακό και έψαξα να βρω πώς έγινε αυτή η ομάδα ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο μεγάλος χορηγός του Φοίνικα Σύρου είναι ο Πάνος Ξενοκώστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ONEX, που πήρε τα ναυπηγεία στη Σύρο και πάει να πάρει και αυτά στην Ελευσίνα. Η επιχειρηματική του δράση έχει στηριχθεί δημόσια από τον Αμερικανό πρέσβη κ. Πάιατ και από τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ κ. Ρος. Και μάλιστα υπερκομματικά, αφού ξεκίνησαν οι επαφές με την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση και συνεχίζονται με την τωρινή. Ο Πάνος Ξενοκώστας είναι Ολυμπιακός και συζητήσαμε τα πάντα.

Είναι όμιλος αμερικανικός που ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ