1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 23:53

Zαλμάς, Νικολάκης: «Είναι ένεση ηθικού, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα» (vid)

Μετά την πρώτη ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα της Volley League ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ δίδαξε ήθος και ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ήττα αλλά λίγα λεπτά μετά ο Άκης Ασπιώτης τόνισε πως είναι και ευθύνη των παικτών:
O προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι μας ήταν μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μόντενα. Επειδή δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να παρατείνουμε όσο μπορούμε τη διάρκεια του αγώνα, μήπως και προκαλέσουμε κάποια νευρικότητα και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.  Η εικόνα του πρώτου σετ σίγουρα δεν μας αντιπροσώπευε καθόλου. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε. Μετά από τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν καλοί σε πολλά πράγματα. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι. Το σερβίς πήγε καλά και σε συγκεκριμένους στόχους, στο μπλοκ σπάσαμε μπάλες και κάναμε αντεπιθέσεις . Επίσης μετά τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τζαμπ σέρβις του Ολυμπιακού. Είναι για εμάς μία "ένεση" ηθικού. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Ακολουθεί το παιχνιδι με τον Παμβοχαϊκό και θέλουμε το τρίποντο. Εύχομαι στο Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Μόντενα».

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Χαίρομαι για τη νίκη, αλλά τα κρίσιμα παιχνιδια είναι μπροστά μας , με πρώτο απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ