1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2014 22:36

Ο ένας και μοναδικός Στεφάν Αντιγκά

Ο προπονητής της Πολωνίας, Στεφάν Αντιγκά, εκτός του ότι οδήγησε την οικοδέσποινα του Παγκοσμίου στην κορυφή του κόσμου, απέδειξε ότι οι μεγάλοι παίχτες, μπορούν να γίνουν και σπουδαίοι προπονητές. Πολλοί τον θεωρούν ως τον σημαντικότερο λόγο που οι Πολωνοί έφτασαν στην... κορυφή του Έβερεστ. Όχι όμως ο ίδιος. Ο Αντιγκά αφιέρωσε το τρόπαιο στους παίχτες του, αποθεώνοντας το μαχητικό πνεύμα τους και τον ισχυρό χαρακτήρα που έδειξαν καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης.
«Τι μπορώ να πω εγώ τώρα; Το όνειρο μας βγήκε πραγματικότητα. Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή ως το τέλος. Όλοι έδειξαν ότι είμαστε μία πραγματική ομάδα», είπε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός για να συνεχίσει «Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι δεν τα παρατήσαμε όταν η Βραζιλία προηγήθηκε με 1-0. Είπα στους παίχτες μου να ρισκάρουν περισσότερο και τους χαλάσαμε την υποδοχή».

Ο Στεφάν Αντιγκά μπορεί να είναι πρωτάρης ως προπονητής, ωστόσο είχε αυτό που χρειαζόταν για να δώσει κίνητρο στους παίχτες του «Το τεχνικό τιμ και εγώ ήμασταν έκπληκτοι από το κίνητρο των παιχτών. Φοβόμουν πως ως νέος προπονητής θα είχα προβλήματα με ορισμένους. Όμως όλα εξελίχθηκαν καλά, όλοι είναι ισχυροί χαρακτήρες και θέλουν μόνο το καλό της Πολωνίας».

2 σχόλια

  • Comment Link em Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 13:57 posted by em

    Ακριβώς οπως τα λέει ο Φιλιπ!!! Να πούμε και το όνομα του βοηθού για να είμαστε και σωστοί.........Φιλιπ Μπλαιν!

  • Comment Link φιλίπ Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 23:01 posted by φιλίπ

    Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξετε πρώτα ποιος είναι ο βοηθός του Αντιγκά στην εθνική Πολωνίας πριν γράψετε αυτό το κείμενο...????Για να δουν και μερικοί στην Ελλάδα πως λειτουργούν οι προπονητές στο εξωτερικό...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ