1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-09-2014 21:26

Άλλαξαν τον χάρτη του βόλεϊ

Του Κώστα Ασημακόπουλου

Στο μικρόκοσμο του ελληνικού αθλητικού Τύπου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γράφτηκαν και πολλά για το 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα κρίθηκαν ασύμφορα και αντιεμπορικά από τους κλειδοκράτορες των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών κι έτσι όσοι επέμειναν να αναζητούν εικόνα και πληροφόρηση από τους αγώνες του Μουντιάλ απέκτησαν την αίσθηση πως έκαναν και κάτι παράνομο.



Πως αλλιώς να περιγράψεις το συναίσθημα του να προσπαθείς να «κατεβάσεις» πειρατική εικόνα στο διαδίκτυο για να δεις λίγες στιγμές από τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών στη χώρα που πριν από δέκα χρόνια διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που υποτίθεται πως το βόλεϊ είναι το τρίτο σε δημοτικότητα άθλημα;

Πως να χαρακτηρίσεις το γεγονός πως αθλητές, παράγοντες, διαιτητές του υπηρετούν το ελληνικό βόλεϊ δεν γνώριζαν καν πως γίνεται παγκόσμιο πρωτάθλημα;

Βέβαια, όσοι έχουν μάθει να ζουν στην... πειρατεία, να αντέχουν την απόρριψη της μάζας, της καφρίλας και κυρίως την δημοσιογραφικής «ελίτ» του τόπου μπορούν και να αντέξουν όλες τις κακουχίες, να επιλέξουν τις καλύτερες στιγμές απ΄ όλες τις κορυφαίες στιγμές των σπορ και να απολαύσουν θέαμα.

Διαβάστε το υπόλοιπο ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 13:16 posted by Γιώργος Χάκας

    Φίλε Κώστα,
    Επιασες ακριβώς το συναίσθημα του "ένοχου" θεατή που ψάχνει σε διάφορα κανάλια να δει παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ. Εχεις δίκιο, η Πολωνία άλλαξε τον χάρτη του αθλήματος σε πολλά επίπεδα. Αν βάλουμε και το Ιραν που είναι ανερχόμενη δύναμη και τη Γαλλία, βλέπουμε μια πρωτοφανή δυναμική του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σύγκριση με τα καθ΄ημάς μόνο δάκρυα μας φέρνει (άλλοτε απο...γελοίες καταστάσεις και άλλοτε απο στενάχωρες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ