1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2014 15:46

Είναι τρελοί οι Φινλανδοί

Τι και αν δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στις 6 καλύτερες ομάδες του κόσμου; Αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους 3000 Φινλανδούς που ταξίδεψαν στο Κατοβίτσε για να υποστηρίξουν την χώρα τους.
Όπως είναι λογικό στην Φινλανδία το βόλεϊ δεν είναι και από τα πιο γνωστά αθλήματα. Ως μέρος της Σκανδιναβίας, οι Φινλανδοί είναι... εμπειρογνώμονες με τα χειμερινά σπορ.

Όμως το να βλέπεις 3.000 Φινλανδούς να έχουν ταξιδέψει στην Πολωνία και το Κατοβίτσε για να υποστηρίξουν την χώρα τους, είναι κάτι το μοναδικό. Άπαντες στο στρατόπεδο των Φινλανδών είναι εξστασιασμένοι από την κερκίδα που δημιουργείται στους αγώνες τους.

«Το να βλέπεις στις κερκίδες γεμάτο σημαίες της Φινλανδίας και κόσμο ντυμένους σε μπλε και άσπρα, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για όλους μας. Είμαστε στην μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου και ο κόσμος το εκτιμάει και δείχνει την αγάπη του», ανέφερε ο τεχνικός Σαμελβούο Τούομας.
Περισσότερα από την κατηγορία: « This is volleyball (photos) Η φάση του Παγκοσμίου (video) »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ