1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2014 19:04

Γνωρίζοντας τους «Τhe Hoags»

Ο Γκλεν Χογκ είναι ένας βετεράνος στα παγκόσμια πρωταθλήματα, καθως αυτή είναι η τρίτη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος στον πάγκο του Καναδά. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα μπορούσε να συμβεί με το γιό του, Νίκολας, που είναι... πρωτάρης στις μεγάλες διοργανώσεις. 


Με μόλις 14 διεθνείς συμμετοχές στο ενεργητικό του, έκανε πολλούς να τον κοιτάξουν σαν έναν εξαιρετικό ακραίο με συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας του.

Ο 22χρονος Νίκολας είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο παγκοσμίο πρωτάθλημα με μέσο όρο 57.88 % αποτελεσματικότητα μαζί τον Γερμανό Ντένις Καλιμπέρντα (57,94) και στον συμπαίκτη του Γκάβιν Σμιτ (57,66).

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν που είναι εδώ. Όταν ήταν μικρός, του δίδαξα ότι ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, ακόμα και σε ανταγωνιστικό επίπεδο», δήλωσε ο βετεράνος προπονητής, που συμμετείχε σαν αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 όταν ο Καναδάς τερμάτισε 4ος.

«Ο αθλητισμός είναι σπουδαίος, επειδή σε κρατά ευτυχισμένο, ιδιαίτερα αν κάνεις ομαδικό σπορ. Είναι φανταστικό να είσαι μέρος του σε ένα τεράστιο τουρνουά, ιδιαίτερα αν έχεις και τον γιό σου».

Η οικορένεια Χογκ δεν είναι η μοναδική στο τουρνουά. Ακόμα υπάρχει ο προπονητής της Αυστραλίας Τζον Ουριάρτε με τον πασαδόρο της Αργεντινής Νίκολας, και φυσικά ο τεχνικός της Βραζιλίας Μπερνάρντο με τον πασαδόρο της Σελεσάο, Μπρούνο Ρεζέντε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ