1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
07-09-2014 20:40

Συνεχίζει με τον ηγέτη της (photos)

Cannot find volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/GROUP-D/iran-puerto folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/GROUP-D/iran-puerto/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με μία εξαιρετική εμφάνιση και με ηγέτη τον Μουσάβι, το Ιράν πέρασε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου, αφού κέρδισε το Πουέρτο Ρίκο με 3-0. Για το Πουέρτο Ρίκο το ταξίδι τελείωσε έχοντας μόλις μία νίκη επί της Ιταλίας με 3-1.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση. Η τελευταία φορά που το Ιράν κέρδισε με 3-0 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το 1970 επί της Βενεζουέλας, ενώ την ίδια χρονιά τερμάτισε με 4 νίκες, όσες έχει έως τώρα στην Πολωνία. 

Ο Μουσάβι έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο τουρνουά με 12 πόντους, εκ των οποίων 8 προήλθαν από μπλοκ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο συμπαίκτης του, Μαχμουντί με 13 πόντους, ενώ ο Τόρες ανέβηκε ψηλά στον πίνακα με 10 για το Πουέρτο Ρίκο. 

Με τα μπλοκ των Μουσάβι και Μαχμουντί, και σε συνδυασμό με τα λάθη του Πουέρτο Ρίκο, το Ιράν πήρε ένα εύκολο πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ με τους Τόρες και Κρουζ οι ηττημένοι προσπάθησαν για κάτι παραπάνω, αλλά ξανά δεν τα κατάφεραν. Το τελευταίο σετ ήταν εύκολη υπόθεση για τους Ασιάτες, αφού  οι ελπίδες για το Πουέρτο Ρίκο είχαν χαθεί. 

ΙΡΑΝ (Κόβατς) : Μαχμουντί 13, Μαρουφλακράνι 3, Γκαέμι 3, Μουσάβι 12, Μιρζατζανπούρ 9, Τασακόρι 6 / Ζαρίφ (λ), Αλιζαντέ (λ), Εμπαντιπούρ 1, Φαέζι, Μαντάβι.
ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ (Άλεμαν) : Ριβέρα 4, Γκόας 3, Μουνιός 3, Τόρες 10, Ρόμαν 4, Ριβέρα 2 / Ντελ Βάλε (λ), Κρουζ 7, Ορτίζ 1, Μοράλες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ