1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2013 12:42

Υπέγραψε διετές η Χατζηνικολάου στα Βριλήσσια

Την επιστροφή της Μαρίας Χατζηνικολάου με την ομάδα που γνώρισε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη ανακοίνωσε ο Φ.Ο.Βριλησσιων επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του volleynews.

Η Μαρία Χατζηνικολάου υπέγραψε συμβόλαιο και θα είναι παίκτρια του Φ.Ο.Βριλησσίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση των Βριλησσίων αναφέρει:

«Ευχόμαστε στην Μαρία ότι καλύτερο και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί για να ξανά φέρει την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί ,ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του χορηγού Νικόλαου Σπυριδαντωνάκη  ο οποίος μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Γιωώργο Σαμαρά και τον προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη φέρανε την Μαρία στα βόρεια προάστια».

5 σχόλια

  • Comment Link TomyP. Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 19:32 posted by TomyP.

    Τίτλος σημαίνει να έχουν πάρει την πρώτη θέση. Η τρίτη θέση είναι να βγούμε στους δρόμους, να πανηγυρίσουμε, να ανάψουμε κάνα καπνογόνο στο τσακίρ κέφι. Είναι για να μνημονεύεται στον αιώνα τον άπαντα. Αλλά τίτλος δεν είναι σε κανένα σημείο της ελληνικής γλώσσας.

  • Comment Link vrilissia Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 18:24 posted by vrilissia

    σε final four ΠΟΥ Ελληνικη ομαδα δεν εχει παει κ να παρει την τριτη θεση...τιτλος ειναι κ αυτος δεν ειναι μονο η πρωτη θεση

  • Comment Link apelpis Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 16:28 posted by apelpis

    Όταν λέτε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη...; Την 3η θέση του 1999 εννοείτε;

  • Comment Link 13.7.21. Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 13:33 posted by 13.7.21.

    Ρε beachvolley διαβασε κανενα λογοτεχνικο βιβλιο κ ασε τι γραφει ο κοσμος ...μπαμπινιωτη ε μπαμπινιωτη....αααα κ κατι αλλο ζουμε το 2013 κ οχι το 1960 που νομιζεις εσυ το αυγο σημερα γραφετε κ με β...

  • Comment Link BEACHVOLLEY Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 11:24 posted by BEACHVOLLEY

    «Ευχόμαστε στην Μαρία ότι καλύτερο και......

    Αυτό το καταραμένο "ό,τι" το αναφορικό θα το μάθετε επιτέλους? Μην ξεχνάτε ότι σας διαβάζουν και μικρότεροι σε ηλικία. Κρίμα είναι. Δεν υπάρχει ένας κειμενογράφος να ελέγχει τα γραπτά?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ