1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2013 02:00

Tρίτη και... φαρμακερή

Τρίτη αγωνιστική την Κυριακή στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορασίδων και ο Β΄όμιλος που συμμετέχει και η Ελλάδα είναι μακράν ο πιο αμφίρροπος των υπολοίπων καθώς και οι πέντε ομάδες είναι εξ ίσου δυνατές. Στον Α΄όμιλο η Σερβία θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο Ταϊλάνδη στο ντέρμπι της ημέρας που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση. Το Πόρτο Ρίκο θέλει να επωφεληθεί διπλά κερδίζοντας την Αίγυπτο ενώ ρεπό έχει η Τυνησία.

Στον Β΄όμιλο έχουμε δύο σούπερ ντέρμπι. Η ελληνική ομάδα θα υποδεχτεί την δευτεραθλήτρια Κόσμου Κίνα και με νίκη θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση και θα κρατηθεί μέσα στις πρώτες θέσεις δίνοντας παράλληλα τη χαριστική βολή στην Κίνα που μετράει ήδη δύο ήττες. Στο άλλο ντέρμπι θα αναμετρηθούν οι δύο αήττητες μέχρι στιγμής ομάδες του Β΄ομίλου, η πρωτοπόρος Πολωνία και η Αργεντινή.

Στον C όμιλο η Σλοβενία έχει ρεπό και η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι βραζιλιάνες με νίκη θα κάνουν βήμα για την πρώτη θέση ενώ οι αμερικανίδες θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να κρατηθούν μέσα στις δύο πρώτες θέσεις. Εύκολο έργο κόντρα στην Αλγερία θα έχει ο Άγιος Δομήνικος.

Στον D όμιλο λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια καθώς η Τουρκία έχει ρεπό και η Ιταλία με το Περού έχουν ευκαιρία για τρίποντα. Η Ιταλία μετά τις δύο ήττες στο τάι μπρέικ θέλει την πρώτη της νίκη κόντρα στο Μεξικό για να μπει και πάλι στο τροχιά τριάδας, ενώ το Περού θα αντιμετωπίσει την Ταίπέι και αναμένεται να πάρει εύκολο τρίποντο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ