1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2013 15:15

«Δεν αντέξαμε μετά το 4ο σετ...»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/gre-pol folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/gre-pol/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Προβληματισμένος από τα λάθη που έγιναν προς το τέλος του 4ου σετ και του τάι μπρέικ και τα οποία τελικώς κόστισαν μια ήττα με 3-2 σετ που με βάση τη συνολική απόδοσή της δεν άξιζε, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Δημήτρης Φλώρος.

«Σε αυτό το επίπεδο όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν αντέξαμε, κάναμε λάθη στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και στο 4ο σετ, εκεί που είχαμε ματς μπολ για να το κερδίσουμε. Τέλος πάντων… Ήταν όμως μια καλή εκκίνηση. Από εδώ και πέρα θα δούμε», υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός.

«Δεν ξέρουμε τις άλλες ομάδες, τη μόνη που γνωρίζαμε και είχαμε σχεδιάσει πως θα παίξουμε ήταν η Πολωνία. Θα δούμε όμως την Κίνα στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, θα τις αναλύσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», συμπλήρωσε.

-Ποιο ήταν το σημείο στο οποίο χάθηκε το παιχνίδι;

«Έγιναν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία. Στο 12-10, ας πούμε, δεν χάνεις σέρβις. Έχουμε καλό σέρβις, τι να δουλέψεις πάνω σε αυτό; Στα κρίσιμα σημεία πρέπει να έχουμε καλύτερες επιλογές και λύσεις».

-Λένε ότι οι νίκες δίνουν ψυχολογία, όμως με τέτοια εμφάνιση δεν ισχύει το ίδιο και για μια ήττα;

«Σίγουρα, και αυτό ισχύει. Αρχίζουμε τώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχουμε δρόμο, πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την ήττα και να την εκμεταλλευτούμε».

-Θεωρείς ότι θα είναι διοργάνωση των εκπλήξεων; Προηγουμένως είδαμε την Τουρκία να νικά την Ιταλία, την Ελλάδα να κοιτάζει στα μάτια την Πολωνία…

«Ήταν όντως μια έκπληξη, περίμενα καλύτερη την Ιταλία, η Τουρκία δεν βρισκόταν στα καλύτερά της. Μπορούμε να δούμε πολλά, σίγουρα».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ