1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
20-07-2013 14:05

Στιβαχτής: «Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Κώστας Στιβαχτής, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στους «πράσινους», λέγοντας πως αν δεν βρισκόταν  ο Παναθηναϊκός στον δρόμο του, θα έφευγε για το εξωτερικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος πασαδόρος:

 «Είναι σίγουρο ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί τα δυο τελευταία χρόνια να υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά. Η ομάδα που θα συγκροτηθεί θα πάει καλά. Ο αρχικός στόχος όσο κι αν αυτό δεν ακούγεται καλά όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Να τον πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην υπάρχει άγχος. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με σκληρή δουλειά και υγεία.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα ηνία του τμήματος μου μίλησαν σοβαρά και συγκεκριμένα. Μου έγινε μια πολύ σοβαρή πρόταση. Για να πω την αλήθεια κοιτούσα και φέτος την περίπτωση του εξωτερικού, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, την αποδέχτηκα. Όταν έχεις πρόταση από μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός το σκέφτεσαι διαφορετικά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ